Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lup filmat pe o stradă din Uricani

Publicat:

Un lup a fost filmat pe o strada din Uricani. Animalul salbatic alerga chiar pe strada principala din cea mai vestica localitate a .

Cel mai probabil animalul era speriat de mașinile care treceau pe strada. Nu este pentru prima data cand animalele  salbatice coboara in zonele locuite.

1 view Start at:   lup uricani sursa: facebook BACIU

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Urs filmat in centrul unui sat din Maramureș. Autoritațile recomanda precauție VIDEO

11:10, 23.04.2024 - Imagini spectaculoase au fost surprinse in dimineața de marți, 23 aprilie 2024, in localitatea Moisei din Maramureș. Un urs alergand pe șosea in fața unei mașini a facut deliciul internauților. Animalul s-a refugiat apoi intr-o zona impadurita.

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

Clujenii duc transportul alternativ la un nou nivel. Barbat filmat in timp ce merge cu doua trotinete pe o strada din centrul orașului - VIDEO

09:26, 11.04.2024 - Un barbat a fost filmat in timp ce mergea cu doua trotinete electrice pe strada George Barițiu din Cluj-Napoca, una fiind poziționata peste cealalta. Imaginile a fost surprinse in dimineața zilei de joi. Daca pana acum autoritațile clujene au fost nevoite sa lupte cu cei care urca cate doi pe o…

(VIDEO) Un lup a fost filmat in zona Poiana Brașov alergand in urma unui biciclist

10:25, 08.04.2024 - Un lup a fost filmat, ieri, in zona Poiana Brașov, alergand in urma unui biciclist. Scenele au fost surprinse de catre pasagerii din mașina care se afla in urma biciclistului. lupul de dimensiuni mari, a fost observat alergand pe șosea in spatele biciclistului, intr-o cursa haotica și plina de adrenalina.…

Brașovul, lovit de furia electorala: consilier filmat la toaleta, injuraturi intre edili și bataie pe strada

12:45, 29.03.2024 - Brașovul este zguduit de o serie de incidente ce tradeaza tensiunea electorala. Un consilier local a uitat sa dezactiveze camera cand a intrat la toaleta, un angajat al Primariei a injurat o consiliera, iar alt consilier local a lovit cu capul in gura un cetațean USR-ist.

Tanar filmat in timp ce trage cu pistolul in plina strada, in Reșița. Politistii s-au autosesizat

17:45, 25.03.2024 - Un tanar de 20 de ani s-a filmat in timp ce tragea focuri de arma pe o strada din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin. Ulterior, acesta a postat videoclipul online, iar polițiștii au deschis o ancheta.

Femeie mușcata de un caine pe o strada din Alba Iulia. Momentul a fost filmat de o camera de supraveghere VIDEO

09:35, 22.02.2024 - O femeie in varsta de 74 de ani a fost mușcata de un caine in timp ce mergea pe o strada din Alba Iulia. Victima a ajuns la spital, iar poliția il cauta pe proprietar pentru a-l trage la raspundere penala

Polițist din Ploiești, surprins cand intrerupe examenul auto și ajuta o bunicuța sa treaca strada. Un sofer a filmat totul

14:05, 16.02.2024 - Un polițist din Ploiești a fost filmat cand intrerupe examenul auto și ajuta o bunicuța sa treaca strada. Imaginile s-au viralizat rapid, dar spre surprinderea multor, gestul duios i-a adus și critici. Ce ii reproșeaza oamenii omnului legii.


Ce parere ai despre aceasta stire?