Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luni, 15 iunie, Adevărul îţi prezintă „Negocieri în stilul lui Donald Trump & Trump şi trumpisme“ – set două titluri

Publicat:

Adevarul aduce cititorilor sai un set de doua titluri prezentand doua fatete ale unui personaj contemporan controversat: – „Negocieri in stilul lui & Trump si trumpisme.“

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Charles Michel il contreaza dur pe Donald Trump in privința ajutorului pentru Ucraina: Sa restabilim adevarul. Cifrele vorbesc de la sine

20:50, 19.04.2024 - Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a respins acuzatiile fostului presedinte american Donald Trump, care sustine ca Europa nu ajuta suficient Ucraina, transmite vineri AFP, potrivit Agerpres.''Sa restabilim adevarul. Cifrele vorbesc de la sine.

Ajutor pentru Ucraina: UE ii raspunde lui Donald Trump pentru a restabili adevarul

18:25, 19.04.2024 - Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a respins acuzatiile fostului presedinte american Donald Trump, care sustine ca Europa nu ajuta suficient Ucraina, transmite vineri AFP, citata de Agerpres.

'Eu spun adevarul!' Donald Trump intentioneaza sa depuna marturie la bara in cadrul procesului sau penal la New York

07:05, 13.04.2024 - Donald Trump a afirmat vineri ca intentioneaza sa "depuna marturie" la bara in cadrul procesului sau penal la New York, care incepe luni, pentru plati menite sa obtina tacerea unei foste vedete de film pentru adulti chiar inainte de alegerile prezidentiale din 2016, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Trump a spus, in privat, ca va obliga Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbas daca redevine președinte

09:40, 08.04.2024 - Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite și actual candidat pentru un nou mandat, ar fi declarat in privat ca daca va reveni la Casa Alba va pune presiune pe Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbasul Rusiei pentru a obține pacea, conform The Kyiv Independent, citat de digi24.ro .

„L-au rastignit mai rau decat pe Isus”. Cum se folosește Trump de biserica pentru a caștiga voturile americanilor

07:05, 03.04.2024 - Cunoscut pentru spectacolele sale de campanie electorala, fostul președinte Donald Trump tinde acum sa-și termine mitingurile intr-o nota solemna. Incearca sa foloseasca religia pentru a caștiga voturi, relateaza New York Times.

George Simion, un MINCINOS „la curtea” lui Trump! Liderul AUR susține in SUA ca ar fi fost arestat și inchis in Romania pentru ca „promoveaza adevarul”.

19:31, 28.02.2024 - Simion a susținut in SUA, in fața unor jurnaliști americani simpatizanți ai lui Donald Trump, ca a fost arestat „de multe ori” in Romania, pentru ca ar promova adevarul pe care autoritațile l-ar vrea ascuns.

Trump s-a bucurat de "complimentul" din partea lui Putin

10:25, 15.02.2024 - Fostul președinte american Donald Trump a comentat declarația șefului Kremlinului, Vladimir Putin, potrivit careia i-ar placea ca Joe Biden sa ciștige alegerile prezidențiale din SUA. Acest lucru l-a spus Trump la un miting in Carolina de Sud, relateaza "Adevarul european" cu referire la Newsweek. Potrivit…

Negocieri eșuate in Coaliție privind comasarea alegerilor. Discuțiile se reiau luni

18:55, 08.02.2024 - Coaliția de guvernare nu a ajuns, joi, la o concluzie finala cu privire la comasarea alegerilor, discuțiile pe aceasta tema urmand a fi reluate la inceputul saptamanii viitoare, au precizat surse politice pentru Adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?