Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luminiţa Huţupan - dintre buturi, pe banca tehnică. Vezi ce echipă a preluat

Publicat:

Fosta internationala este noul antrenor cu portarii al echipei de handbal feminin , potrivit anuntului de azi al clubului ardelean. (43 de ani) va face parte din staful in acest sezon, cu optiune de prelungire a contractului din vara viitoare.Fostul portar al nationalei Romaniei a mai activat la nivel de senioare la vicecampioana HCM , iar in vara la lotul under 17 al Romaniei, care a ocupat locul 4 la CE.

Citeste articolul mai departe pe cugetliber.ro…  

Sursa articol: cugetliber.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa din Scoția confirma BOMBA incercata de Dan Șucu » „El este favorit sa preia banca tehnica”

19:20, 10.05.2024 - Dan Șucu, finanțatorul Rapidului, incearca sa il aduca pe Neil Lennon (52 ani) ca A1 in Giulești, numire ce ar fi o adevarata lovitura pentru echipa care și-a ratat toate obiectivele in acest sezon. Nord-irlandezul este o adevarata legenda a lui Celtic, caștigand cinci titluri și patru cupe alaturi…

E gata: Mircea Lucescu s-a ințeles cu noul club și revine pe banca tehnica

07:35, 15.04.2024 - Mircea Lucescu este liber de contract inca din noiembrie 2023, atunci cand a plecat de la Dinamo Kiev, formație pe care a pregatit-o in 118 partide. Totuși, cel mai titrat antrenor din istoria Romaniei este gata sa revina pe banca tehnica a unei formații, scrie digisport.ro .

VIDEO SuperLiga: Petrolul, succes pe Cluj Arena la debutul lui Laszlo Balint pe banca tehnica

23:35, 13.04.2024 - ​Petrolul Ploiești s-a revanșat dupa eșecul rușinos cu FC Voluntari și a caștigat cu scorul de 2-1 pe terenul Universitații Cluj, in etapa cu numarul 4 din play-out-ul SuperLigii Romaniei.

Așa cum a promis, noul antrenor al Petrolului nu a facut schimbari multe in primul „11”, la meciul cu „U”, de pe „Cluj Arena”. Surprinde insa lasarea pe banca a doi foști titulari fundași centrali, olandezul Bart Meijers și portughezo-romanul Marian Huja!

21:15, 13.04.2024 - In conferința de presa in care a prefațat meciul de debut al sau pe banca tehnica a FC Petrolul Ploiești, cel cu Universitatea Cluj, din deplasare, noul antrenor al „lupilor”, Balint Gyorgy Laszlo,  a declarat ca, dupa cinci zile de antrenament cu jucatorii clubului gazarilor, nu are de gand sa umble…

VIDEO Bogdan Lobonț a jucat din nou pentru Ajax – Sven Goran Eriksson, ultimul meci pe banca tehnica

19:40, 23.03.2024 - Legendele celor de la Liverpool și Ajax Amsterdam s-au intalnit sambata intr-un meci demonstrativ, prilej cu care antrenorul Sven Goran Eriksson, diagnosticat cu cancer, și-a indeplinit un vis vechi.

Fostul international german Klose ar putea prelua banca tehnica a lui Lazio in locul lui Sarri

20:25, 12.03.2024 - Fostul atacant al Lazio si campion mondial cu Germaniei in 2014, Miroslav Klose, ar putea prelua banca tehnica a lui Lazio Roma in locul lui Mauricio Sarri, care si-a anuntat intentia de a demisiona, scrie DPA, potrivit Agerpres. Klose si-a incheiat cariera de jucator la Lazio in 2016, dupa ce a…

Fotografia versus memoria istoriei – „Priviri” din orașul Baia Mare (IV)

14:15, 21.02.2024 - Piața centrala, Latura de sud Fotografia de astazi vine in fața dumneavoastra cu piața mare, jumatatea dinspre sud, pentru a vedea cum arata cea mai importanta zona a orașului in ultimele decenii ale secolului al XIX-lea. Cu riscul de a lungi un pic mai mult aceasta postare, precizam faptul ca suntem…

FCSB a suferit o noua pierdere inaintea meciului cu Universitatea Cluj

18:30, 17.02.2024 - FCSB va juca luni seara pe terenul Universitații Cluj, in ultimul meci al etapei cu numarul 26 din SuperLiga Romaniei, iar liderul nu se va putea baza pe inca un jucator, dupa ce in prima instanța l-a pierdut pe Alexandru Pantea.


Ce parere ai despre aceasta stire?