Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luminiţa Becali, surprinsă în timp ce DUCEA POMANĂ pentru MĂTUŞA lui Gigi

Publicat:

a fost suprisa zilele trecute cand a mers la o batrana care ii este vecina si i-a dat de pomana, la un an de la moartea matusii sotului ei, scrie Cancan.ro.

este binecunoscut pentru marinimia si bunatatea sa. De fiecare data, gesturile crestinesti facute de latifundiarul din Pipera i-au lasat fara cuvinte pe toti cei din jur, iar atunci cand a fost condamnat la Inchisoare, o tara intreaga a plans pentru el, mai scrie publicatia citata.

Luminita fusese cu pomana in varsta, o doamna care parea desprinsa din povestile cu bunici care citesc nepotilor…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Gigi Becali a dezvaluit discuția cu soția sa inainte de sarbatoarea de titlu de pe Arena Naționala: „Luminița, Luminița”

12:31, 12.05.2024 - Absent timp de patru ani de pe stadioanele din Romania, Gigi Becali (65 ani) și-a facut apariția la sarbatoarea de titlu a echipei pe care o patroneaza, FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvaluit cine l-a convins sa iși faca prezența pe cel mai mare stadion al țarii. Meritul i-ar reveni soției sale,…

Ce facea Silvia Chifiriuc in timp ce Petre Roman dadea cu subsemnatul in fata procurorilor! Unde a fost surprinsa soția fostului premier / PAPARAZZI

22:50, 25.04.2024 - In timp ce Petre Roman dadea cu subsemnatul, Silvia Chifiriuc a stat departe de scandalul momentului! Fostul premier a fost audiat astazi, iar in timp ce era fața in fața cu procurorii, soția lui a ales sa nu se lase afectata de ceea ce se intampla! Iata unde au filmat-o paparazzii Spynews.ro!

El Chapo”, fostul baron al drogurilor din Mexic, se plange de condițiile din detenție: „Discriminare fara precedent”

10:30, 17.04.2024 - Intr-o scrisoare catre un tribunal de district din SUA, citata de Bild, Joaquin „El Chapo” Guzman, 67 de ani, candva cel mai puternic baron al drogurilor din Mexic, se plange de condițiile sale din inchisoare. Mexicanul, condamnat pe viața, susține cu i s-a permis sa vorbeasca cu fiicele sale gemene…

Polițista taiata cu un briceag chiar in masina de interventie de un barbat pe care il ducea la audieri

16:55, 09.04.2024 - In Arad, o polițista care a reținut un suspect pentru interogatorii a fost agresata de acesta in mașina de intervenție, suferind taieturi la mana provocate cu un briceag. Individul a fost ulterior arestat pentru acuzații de ultraj.

Alex Murdaugh, avocatul care și-a ucis soția și fiul, a mai primit o condamnare: 40 de ani de inchisoare

21:40, 01.04.2024 - Criminalul Alex Murdaugh a primit luni o noua condamnare la inchisoare, de data aceasta la un tribunal federal, unde a primit o sentința de 40 de ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovat pentru o serie de infracțiuni financiare.

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Barbat din Apahida, condamnat la 6 ani de pușcarie pentru ca i-a calcat intenționat cu mașina pe un prieten și soția lui

21:50, 15.03.2024 - Fodor Damian, un barbat din Apahida, a accidentat intenționat cu mașina doi soți care mergeau pe trotuar. Cei trei se cunoșteau, intre ei fiind o disputa mai veche pornita de la o datorie de 100 lei. Fodor a fost condamnat la 6 ani și 7 luni de inchisoare cu executare. ”Contopeste cele patru pedepse…


Ce parere ai despre aceasta stire?