Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lufthansa a decis să evite spațiul aerian din estul Ucrainei, după prăbușirea avionului malaezian

Publicat:

Cea mai mare companie aeriana germana, AG, a anunțat joi ca a decis sa evite spațiul aerian din estul Ucrainei dupa ce un avion de pasageri Boeing-777 al unei companii aviatice malaeziene s-a prabușit pe teritoriul Ucrainei, transmite Reuters.

Foto: (c) Alex TUDOR / AGERPRES FOTO

'Lufthansa a decis sa evite spațiul aerian din estul Ucrainei cu efect imediat', a aratat un purtator de cuvânt al companiei.

Operatorul aerian german a precizat ca va continua sa deserveasca aeroporturile din Kiev și Odessa.

De asemenea, operatorul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski, nemultumit ca ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent

21:05, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev, informeaza Agerpres.Zelenski a descris livrarea de ajutor militar, in special de…

Zelenski da frau liber frustrarilor provocate de aliați

20:36, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev. El a descris livrarea de ajutor militar, in special de sisteme de aparare antiaeriana…

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

Armata rusa afirma ca a preluat controlul asupra unei noi localitati in estul Ucrainei

15:00, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat duminica ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 764. Un nou atac masiv cu drone a fost respins

10:10, 28.03.2024 - Forțele ucrainene au doborat 26 din cele 28 de drone de atac lansate in cursul nopții de miercuri spre joi de Rusia, a anunțat armata de la Kiev. Dronele de fabricație iraniana au fost distruse deasupra unor parți din estul, sudul și sud-estul Ucrainei, a adaugat forța aeriana, citata de Reuters. Guvernatorul…

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

20:25, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat, duminica, armata poloneza, relateaza AFP si Reuters.

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?