Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucian Patrașcu (PSD), candidat CJ Brașov – „Rea-voință sau incompetență la Consiliul Județean Brașov? Suntem singurul județ din România care nu are Sistem Integrat de Management al Deșeurilor”

Publicat:
Lucian Patrașcu (PSD), candidat CJ Brașov – „Rea-voință sau incompetență la Consiliul Județean Brașov? Suntem singurul județ din România care nu are Sistem Integrat de Management al Deșeurilor”

Primarul Municipiului Fagaraș, Gheorghe Sucaciu, impreuna cu Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Patrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, Deputatul Marian Rasaliu, Președinte Executiv al Organizației Județene Brașov a PSD și Senatorul Marius Toanchina au lansat in competiția pentru alegerile locale candidații in comunele Harseni, Ucea, Șinca, Șercaia, Șoarș și Parau. Candidații pentru funcția de primar sunt Ovidiu Ionuț Beleaua – Harseni, Cosmin Ionuț Poșta – Șercaia, – Șinca, Marius Dumitru Ștefan – Ucea, Piticaș Ioan – Șoarș și

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol si foto: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Satu Mare: Forta Dreptei si-a lansat candidatii de primar in 36 de localitati

21:10, 27.04.2024 - Partidul Forta Dreptei Satu Mare si-a lansat, sambata, candidatii pentru functii de primar in 36 de unitati administrativ teritoriale din judet si pentru presedintia Consiliului Judetean, in prezenta liderului national al formatiunii, Ludovic Orban.

Iohannis comenteaza rezultatul dezasturos privind candidații admiși in Armata/ VIDEO

11:21, 23.04.2024 - Șeful statului a comentat, marți, datele prezentate de MApN, potrivit carora doar 40% dintre candidații inscriși in cadrul primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști in Armata Romaniei din acest an au fost admiși.

Lucian Patrașcu (PSD), candidat CJ Brașov – „Schimbarea este necesara pentru ca in afara de aeroport, județul Brașov este lasat de izbeliște”

22:25, 12.04.2024 - Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Patrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, a lansat astazi, 12 aprilie 2024 in competiția pentru alegerile locale, candidații din localitațile Codlea, Rașnov și Prejmer. Candidații pentru funcția de primar sunt Mihai Cimpeanu – Primarul…

Finantare de aproape 13 milioane de lei, prin Programul Anghel Saligny, pentru comunele Șoarș și Șinca

08:30, 28.03.2024 - Rețelele de apa și canalizare din comunele Șoarș și Șinca vor fi extinse si modernizate cu bani de la Ministerul Dezvoltarii, prin Programul „Anghel Saligny” . Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea a anuntat ca mai multe judete, printre care si Brasovul, primesc finanțare pentru  noi proiecte de infrastructura.…

Te deranjeaza camerele de stocare ale deșeurilor din scara blocului? Primaria anunța cum poți cere inchiderea acestora

13:16, 24.02.2024 - Primaria Chișinau anunța ce masuri pot sa intreprinda cetațenii capitalei, care sunt deranjați de mirosul și disconfortul creat de ghenele/camerele de stocare a deșeurilor din scara blocului in care locuiesc.

Eveniment despre impactul deseurilor digitale asupra mediului inconjurator la Universitatea Ovidius din Constanta

15:05, 07.02.2024 - Universitatea Ovidius din Constanta UOC organizeaza vineri, 9 februarie 2024, un eveniment de diseminare a rezultatelor obtinute in cadrul proiectului Eco Digital Literacy and Citizenship for Our Planet and Future Digital Waste , cod 2021 1 TR01 KA220 YOU 000028571, finantat prin Programul european…


Ce parere ai despre aceasta stire?