Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucian Mîndruță, mesaj pentru manelistul Tzancă Uraganu. Ce îl roagă să facă, de urgență

Publicat:

Anunțul serii vine din partea lui Lucian Mandruța. Celebrul jurnalist face un apel public catre nimeni altul decat Tzanca Uraganu. Ce il roaga fostul prezentator de televiziune pe celebrul manelist sa faca, de urgența, este incredibil. Cu siguranța nimeni nu s-ar fi așteptat la acest lucru. Lucian Mindruța, mesaj pentru manelistul Tzanca Uraganu Jurnalistul Lucian […] The post Lucian Mindruța, mesaj pentru manelistul Tzanca Uraganu. Ce il roaga sa faca, de urgența appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lantul de magazine care nu mai primeste bani cash. Anuntul facut de celebrul supermarket din Germania

21:30, 06.05.2024 - Supermarketul care nu mai primește bani cash! Conducerea acestui lanț de magazine a anunțat ca nu se va mai putea plati cu bani lichizi pe viitor. Despre ce supermarket e vorba? Aflați toate detaliile in materialul urmator. Supermarketul care nu mai accepta bani cash Conducerea lanțului german de magazine…

Laura Bruma și-a dus de urgența mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanța: ”Consider sa aflați...” / FOTO

22:06, 25.04.2024 - Clipe dificile in familia Laurei Bruma! Artista și-a dus mama de urgența la spital, din cauza problemelor grave de sanatate cu care se confrunta. A ezitat sa vorbeasca despre ce se intampla in viața ei, insa acum a dezvaluit ca este momentul sa impartașeasca cu fanii una dintre parțile maoi puțin neplacute.

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Doliu in lumea sportului. Celebrul luptator de sumo Akebono a murit la 54 de ani

22:55, 11.04.2024 - Akebono, primul luptator de sumo strain care a obtinut titlul „yokozuna”, acordat celui mai mare luptator in acest sport traditional japonez, a decedat din cauza unei insuficiente cardiace, la varsta de 54 de ani. Anunțul a fost facut de Fortele armate ale Statelor Unite din Japonia. Nascut in Hawaii,…

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

De ce locuiește Nicolae Guța intr-o baraca. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

21:50, 31.03.2024 - A venit momentul sinceritații! Nicolae Guța le-a dezvaluit fanilor sai ca locuiește, de fapt, intr-o baraca! Manelistul a filmat locul in care iși petrece timpul și a explicat de ce nu poate sa stea in vila de lux despre care se credea ca este locuința lui. Iata ce s-a intamplat.

Xtra Night Show. Luis Gabriel a recunoscut! Cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui: „Toate diamantele” / VIDEO

22:00, 29.03.2024 - Luis Gabriel a recunoscut! Celebrul interpret de muzica de petrecere a raspuns la una dintre cele mai așteptate intrebari ale fanilor sai. Iata cați bani a caștigat manelistul din cea mai virala piesa a lui, intitulata "Toate diamantele"!

Marcel Ciolacu face anunțul zilei: Specialiștii care au caștigat procesul Roșia Montana sunt chemați la Guvern

21:25, 11.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat luni ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor.Iata anunțul premierului"Voi invita la Guvern intreaga echipa…


Ce parere ai despre aceasta stire?