Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Love Alert: Ea este noua iubită a lui Niall Horan?

Publicat:

Multe, multe vești bune despre . Mai nou se zvonește ca are un romance cu o blonda misterioasa, asta dupa ce a fost surprins saptamana trecuta in compania ei. Artistul de 22 de ani a fost surprins in timp ce lua cina cu blondina, in Nobu, Malibu. Nimeni nu da ca sigura relația lor, insa dupa cele vazute in fotografii, lucrurile evolueaza inspre bine. Voua cum vi se pare? Par indragostiți sau nu?

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rapperul Sean „Diddy” Combs, surprins de camerele video agresand-o fizic pe fosta sa iubita. Unde s-a intamplat VIDEO

21:50, 17.05.2024 - O inregistrare video din 2016 il arata pe Sean „Diddy” Combs apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, in timpul unei altercații.

Laurențiu Reghecampf, prezent și implicat in creșterea celor doi baieți pe care ii are cu iubita lui, Corina Caciuc. Cum a fost surprins antrenorul / VIDEO

14:06, 11.04.2024 - Cu aproximativ doua saptamani in urma, Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil pe care il are impreuna cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a devenit așadar, tata de baiat, pentru a patra oara. Cum a fost surprins antrenorul in aceasta dimineața alaturi de iubita și micuții lor.

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

Are sau nu Laurențiu Reghecampf Junior iubita? Ce a raspuns fiul Anamariei Prodan cand a fost intrebat daca are prietena: „S-a inroșit tot”

19:50, 13.03.2024 - In ediția de sambata, 9 martie 2024, a emisiunii "Prodanca. Punct și de la capat", fiul impresarei, Laurențiu Reghecampf junior, zis și Bebeto, a raspuns la o intrebare care l-a facut sa se fastaceasca. Iata ce raspuns a dat cand a fost intrebat daca are iubita!

Barbatul misterios cu care Babs a luat cina intr-un restaurant de lux din Capitala. Cum l-a surprins fosta iubita a lui Dorian Popa / FOTO

21:25, 10.03.2024 - Claudia Iosif nu pare ca pierde timpul, dupa desparțirea de Dorian Popa. Și-a construit casa la care a visat mereu și propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și se pare ca nu o duce rau nici pe plan personal. Babs s-a afișat alaturi de un barbat misterios.

Cine este Oana Ciocan, iubita lui Jador. Cei doi s-au logodit la Survivor All Stars

11:41, 08.03.2024 - Jador a fost recent eliminat de la Survivor All Stars, dupa ce ar fi fugit din camp sa-și vada iubita. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni bune, insa nu mulți o cunoscut pe Oana Ciocan. Cine este Oana Ciocan? In varsta de 26 de ani, Oana Ciocan a participat la Survivor Romania, sezonul din anul…

Georgina Rodriguez, apariție senzaționala la Saptamana Modei de la Paris. Cum arata rochia cu care iubita lui Ronaldo a lasat pe toata lumea cu gura cascata / FOTO

14:41, 03.03.2024 - Georgina Rodriguez a avut p apariție senzaționala la Saptamana Modei de la Paris. Iubita lui Cristiano Ronaldo a impresionat pe toata lumea. Iata cum arata rochia cu care vedeta internaționala a lasat pe toata lumea cu gura cascata!

Cum sa organizezi o petrecere de Ziua Indragostiților pentru persoana iubita

13:35, 26.02.2024 - Nu ne trebuie un moment anume pentru a sarbatori iubirea. O putem face in fiecare zi prin mici gesturi, prin mesaje, printr-un simplu “te iubesc” spus fara un motiv anume. Cu toate acestea, de mai bine de doua decenii, in Romania am inceput sa adoptam cultura vestica care inseamna și a celebra anumite…


Ce parere ai despre aceasta stire?