Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Louise Glück, laureata Nobelului pentru Literatură pe 2020, va publica un nou volum de poezie anul viitor

Publicat:

Poeta americana , laureata premiului Nobel pentru Literatura de anul acesta, al carei discurs de acceptare a distinctiei urmeaza sa fie dat luni publicitatii, va lansa un nou volum de poezie in 2021, informeaza .

Intitulat '' from the Collective'', va fi primul volum de poezie semnat de Gluck care vede lumina tiparului in ultimii sapte ani si primul dupa ce Gluck a devenit cea de-a 16-a femeie laureata cu Nobel pentru Literatura.

Gluck a castigat premiul Nobel 2020 in octombrie, juriul invocand drept argumente ''vocea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului: „Este chiar important sa ne preocupe un viitor de tip Terminator”

08:25, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian,…

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului anul viitor: „Este chiar important sa ne preocupe un viitor de tip Terminatorul”

08:15, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian,…

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului anul viitor

07:05, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian.

ZIUA LIVE: Aurelia Lapusan - Literatura este cultura. Fara cultura oamenii nu sunt completi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

14:10, 20.03.2024 - Poeta, prozatoarea si publicista Aurelia Lapusan este invitata la ZIUA LIVE cu prilejul lansarii romanului sau "Flori de busuioc".Lansarea volumului aparut la editura Upstitute din Bucuresti va avea loc joi, 21 martie, la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Miercuri 20 martie…

VIITOR INCERT Posibila eliberare a celui mai temut criminal in serie din Romania

10:25, 05.03.2024 - Acest caz a șocat opinia publica și ridica intrebari despre justiție și siguranța publica in Romania The post VIITOR INCERT Posibila eliberare a celui mai temut criminal in serie din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Paznicul Bibliotecii din Gorj și-a lansat primul volum de poezie, intr-o sala arhiplina. „Inspirația a venit cand m-am angajat aici“ VIDEO

18:05, 21.02.2024 - Nea Vasile, paznicul de la Biblioteca Județeana „Christian Tell“ din Targu Jiu, nu i-a mai așteptat, ca de obicei, pe iubitorii de lectura la ușa instituției de cultura, ci in sala de manifestari.

Mihaela Noroc, autoarea celebrului „Atlasul frumuseții“, publica un nou volum dedicat femeilor

22:51, 16.02.2024 - Lumea fetelor: Portrete și povești din jurul pamantului, noua carte a Mihaelei Noroc, autoarea bestsellerului Atlasul frumuseții: Femeile lumii in 500 de portrete, este disponibila pentru precomenzi, cu autograful autoarei.


Ce parere ai despre aceasta stire?