Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora a transmis un mesaj emotionat, dupa ce a aflat ca este grav bolnava! “Simt ca nimic nu e intamplator!”

Publicat:

In urma cu ceva timp, Lora era cea care ne transmitea tuturor, prin intermediul unei melodii, sa tinem capul sus, iata ca acum este randul nostru sa-i fim alaturi. Cantareata a aflat ca are o problema grava de sanatate, dar este dispusa sa lupte si s-a lasat pe mana medicilor. Si pentru ca stie ca [...] Lora a transmis un mesaj emotionat, dupa ce a aflat ca este grav bolnava! “Simt ca nimic nu e intamplator!”

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Alina Marymar, dupa inmormantarea nepoțelului ei. Ea și Tzanca Uraganu și-au luat ramas bun de la Lucas: ”Te vom...” / FOTO

23:10, 02.05.2024 - Alina Marymar și tzanca Uraganu și-au luat ramas bun de la Lucas astazi. Nepoțelul celor doi a fost inmormantat astazi, iar scenele surprinse la evenimentul trist sunt de coșmar. Familia este foarte afectata de pierderea copilului lor, la varsta de doar 9 ani. Iata ce mesaj a transmis Alina Marymar,…

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Elicopterul Ingenuity trimis de NASA pe Marte a transmis ultimul sau mesaj spre Terra. Care va fi noua lui misiune

14:40, 17.04.2024 - Micul elicopter Ingenuity, trimis de NASA pe planeta Marte, a transmis ultimul sau mesaj spre Terra si va fi utilizat de acum inainte ca o baza fixa pentru colectarea de date de pe suprafata "Planetei Rosii", a anuntat marti agentia spatiala a Statelor Unite, citata de AFP.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat fanii

11:20, 14.03.2024 - Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant in mediul online, dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea in Finala de pe 13 martie 2024. Concurenta și-a luat fanii prin surprindere cu o postare copleșitoare.

Sofer prins cu 275 km pe ora in jud. Brașov! Poliția i-a transmis un mesaj pe Facebook: Am decis sa-ți oferim un "permis de odihna"

20:56, 03.03.2024 - ”Stimate conducator auto, avem onoarea de a te informa ca vehiculul tau a fost surprins de aparatul radar intr-o cursa de viteza mai captivanta decat un film de actiune! Suntem impresionati de performanta ta, insa suntem aici pentru a te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant (sau pe asfalt, in cazul…

Sora Lidiei Buble a fost ceruta in casatorie. Ce mesaj i-a transmis artista Lorenei: ”Planurile noastre....” / FOTO

16:05, 05.02.2024 - Sora Lidiei Buble, Lorena, a fost ceruta in casatorie la varsta de 22 de ani. Artista a avut cateva replici interesante pentru mezina familiei, amintind de planurile lor din copilarie in care spuneau ca vor ramane singure.


Ce parere ai despre aceasta stire?