Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LoL: CSI are propria sa divizie de LCS

Publicat:

a anunțat inființarea diviziei de League of Legends special dedicata special Comunitații Statelor Independente (CSI ) – Rusia, Kazakhstan, Belarus, Azerbaijan, Armenia, etc –.

(LCL), scopul principal al diviziei este pe de o parte de a crește nivelul competițional al regiunii, pe de alta parte acela de a-i ajuta pe jucatorii din CSI sa joace la nivel profesionist fara sa mai fie nevoiți sa treaca prin toate procedurile de obținere a vizelor necesare participarii la competițiile din strainatate.

In cadrul ligii vor juca opt echipe,…

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia va cheltui doua miliarde de lire sterline pentru a face granița estica de netrecut. Donald Tusk: "Inclusiv un sistem de fortificații"

09:45, 19.05.2024 - Polonia va cheltui doua miliarde de lire sterline pentru a face granița estica de netrecut. Este vorba in special despre frontiera cu Belarus și Rusia. In zona exista deja un gard de mari dimensiuni.

Rusia și Belarus anunța ca vor exersa in comun folosirea armelor nucleare tactice

17:30, 07.05.2024 - Belarus va participa la exerciții militare nucleare tactice comune impreuna cu Rusia, relateaza Reuters. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a inceput deja sa faca verificari fața de pregatirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia.

Fotbalistele tricolore, primele in Liga C4

14:16, 10.04.2024 - Reprezentativa Romaniei, pregatita de tehnicianul Cristian Dulca, evolueaza in Liga C, grupa a 4-a, din preliminariile Campionatului European feminin de fotbal din 2025, alaturi de Bulgaria, Kazakhstan și Armenia. Calificarile au inceput vineri, 5 aprilie, cu jocurile: Armenia – Romania 0-5 și Kazakhstan…

Șeful Consilului de Securitate al Rusiei, acuze la adresa NATO: „Este implicata activ in organizarea de atacuri ale armatei ucrainene pe teritoriul Federației Ruse”

18:30, 02.04.2024 - Potrivit acestuia, Alianța Nord-Atlantica  ar folosi și organizații teroriste in interesele sale,  „de facto este parte a conflictului ucrainean” și „este implicata activ in organizarea de atacuri” ale armatei ucrainene pe teritoriul Federației Ruse. „In cadrul sau (NATO - ed.), se iau decizii colective…

China propune o conferința de pace cu participarea Rusiei și Ucrainei

08:11, 24.03.2024 - Trimisul special al Chinei, Li Huei, a declarat ca razboiul din Ucraina ar putea escalada și mai mult. Reprezentantul special al Chinei pentru afaceri eurasiatice, Li Huei, a declarat ca Rusia și Ucraina spera ca razboiul se poate incheia prin negocieri, in ciuda faptului ca parțile beligerante au viziuni…

UE va impune taxe la importurile de cereale din Rusia si Belarus

11:25, 19.03.2024 - Uniunea Europeana sa pregateste sa introduca taxe vamale la importurile de cereale din Rusia si Belarus, in ideea de a-i linisti pe fermieri si unele state membre, informeaza Financial Times citand surse din apropierea acestui dosar.

Povestea incredibila a unor indieni care s-au dus sa viziteze Rusia de Anul Nou și au ajuns pe frontul din Ucraina

08:05, 07.03.2024 - Un grup de tineri din India, plecați pentru a sarbatori Anul Nou in Rusia, a ajuns pe frontul din Ucraina in mijlocul luptelor pentru supraviețuire. Potrivit unui mesaj inregistrat de aceștia, in care cer ajutorul guvernului indian, au fost pacaliți sa semneze documente de inrolare, dupa ce ar fi fost…

Un saptamanal din Rusia l-a pus pe coperta pe Aleksei Navalnii: „Rusia este o țara fericita. Uneori, cate un Navalnii se naște in ea”

10:05, 21.02.2024 - Saptamanalul Sobesednik, publicat in Rusia, l-a pus pe coperta ultimul sau pe disidentul Aleksei Navalnii, care a murit vinerea trecuta intr-o colonie penitenciara din Siberia, relateaza portalul de opoziție Media Zona.Prima pagina a saptamanalului arata figura proeminentului opozant al regimului de…


Ce parere ai despre aceasta stire?