Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locotenentul Cordunenilor care a aruncat cu cocktailuri Molotov înspre o vilă a fost eliberat. Cu cine nu are voie să se întâlnească

Publicat:

a decis ca individul acuzat ca a vrut sa incendieze vila unor membri au lumii interlope din Iasi sa fie eliberat din arest. va fi cercetat sub control judiciar si nu are voie sa ia legatura cu unul dintre fratii Corduneanu, Petronel.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inchisoare pentru tinerii care au aruncat cocktail-uri Molotov in casa unei familii din Șofronea

08:05, 23.04.2024 - Pedepse cu inchisoarea de la 1 an și 6 luni la 10 ani pentru cei patru tineri – cu varste cuprinse intre 18 și 22... The post Inchisoare pentru tinerii care au aruncat cocktail-uri Molotov in casa unei familii din Șofronea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un criminal din Galați, proaspat eliberat, la un pas de dezastru: a atacat casa vecinului cu cocktailuri Molotov

19:00, 12.04.2024 - In Galați a avut loc un incident șocant! Un tanar in varsta de 21 de ani, care fusese condamnat pentru crima in 2018 și recent eliberat din inchisoarea pentru minori, la un pas de dezastru, dupa ce a incercat sa arunce in aer casa vecinului sau cu un cocktail Molotov.

Se trece la faza de gherila in Ilfov - S-au aruncat `cocktail-uri Molotov” intr-un local - Un tanar a fost arestat preventiv

17:50, 30.03.2024 - Un tanar de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce, in urma cu o saptamana, ar fi atacat cu obiecte explozive artizanale (cocktailuri Molotov) un local dintr-un sat din Ilfov, potrivit mediafax. „La data de 24 martie a.c., in jurul orei 23:15, polițiștii orașului Bragadiru au fost…

VIDEO - Ambasada Rusiei la Chișinau, atacata cu cocktailuri Molotov

12:50, 17.03.2024 - Un barbat a fost reținut de oamenii legii, dupa ce a aruncat cu o substanța inflamabila peste gardul Ambasadei Rusiei la Chișinau. Cazul a fost inregistrat cu puțin timp in urma, noteaza deschide.md. De menționat ca astazi in Federația Rusa au loc alegeri prezidențiale. Unica secție de votare deschisa…

Un barbat a aruncat doua cocktailuri Molotov in curtea ambasadei ruse de la Chișinau

12:30, 17.03.2024 - Un barbat fost reținut duminica la Chișinau, dupa ce a aruncat doua bombe incendiare in curtea ambasadei ruse din capitala Republicii Moldova, unde se desfasoara votul pentru alegerile prezidentiale din 15-17 martie.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Pațania unui șofer care a aruncat gunoiul pe marginea drumului. Ce a primit la domiciliu impreuna cu o amenda VIDEO

12:00, 17.02.2024 - Un individ care a oprit cu mașina la o margine de sat pentru a arunca un sac plin cu gunoi a primit o lecție pe care nu o va uita prea curand. Pe langa amenda primita dupa ce a fost identificat cu ajutorul unor camere de supraveghere, contravenientul s-a trezit și cu sacul de gunoi la poarta.


Ce parere ai despre aceasta stire?