Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locația EXACTĂ a exploziei devastatoare din Istanbul

Publicat:

Jurnaliștii de la BBC au realizat o harta care indica locul exact al exploziei din aceasta dimineața, din centrul Instanbulului, soldata cu zeci de morți și raniți. In deflagrația produsa in Piața Sultanhament, langa , și-au pierdut viața cel puțin 10 oameni, iar alți cel puțin 15 au fost raniți, potrivit autoritaților locale citate […]

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

Rușii au atacat din nou orașul ucrainean Harkov. Cel putin cinci morti si 16 raniti

18:15, 19.05.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite duminica, intr-o zona de recreere din afara orasului Harkov, in urma unor lovituri aeriene rusești, au anuntat oficiali locali citati de Reuters.

Atac ucrainean asupra orasului rus Belgorod: Cel putin opt raniti

09:06, 09.05.2024 - Cel putin opt persoane au fost ranite in noaptea de miercuri spre joi intr-un atac aerian ucrainean asupra orasului rus Belgorod si in imprejurimi, a anuntat guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, relateaza AFP.

VIDEO. Atac terorist cu mașina la o sinagoga din Ierusalim: cel puțin doi raniți, atacatorii au fugit

14:35, 22.04.2024 -  Ierusalimul este in alerta maxima, dupa ce doi indivizi au intrat cu mașina peste credincioși, apropierea sinagogii Romema, in timpul „indepartarii drojdiei” de Paștele evreiesc. Atacatorii au fugit, iar poliția a gasit in vehiculul abandonat un topor și un pistol-mitraliera Carlo, relateaza Yedioth…

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

O racheta rusa de croaziera a lovit orasul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 raniți

17:16, 20.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac rus, miercuri in plina zi, asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina si situat in nord-estul tarii, a anuntat un responsabil regional al politiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Trei morti, cinci raniti…

Momentul in care o drona ucraineana lovește cladirea primariei din Belgorod. Cel puțin doi raniți

16:00, 12.03.2024 - Doua persoane au fost ranite, marți, dupa ce o drona ucraineana a lovit cladirea primariei din orașul Belgorod, a anunțat șeful regiunii, Viaceslav Gladkov, pe canalul sau de Telegram, relateaza agenția de presa rusa RIA Novosti. 

Zelenski, in vizita la Istanbul inaintea lui Putin. Ce va discuta cu Erdogan

18:35, 08.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns vineri la Istanbul, unde are prevazute discutii cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, principalul subiect fiind razboiul purtat de Rusia impotriva Ucrainei.


Ce parere ai despre aceasta stire?