Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Localnicii și turiștii s-au bătut... cu vestitul nămol de Techirghiol, la zilele orașului

Publicat:

Concurs inedit, astazi, la Techirghiol. Localnicii si turistii au avut ocazia sa se lupte… in namol. Totul in cadrul manifestarilor organizate de . Petrecerea continua si in aceasta seara, cu un concert urmat de focuri de artificii. In scurt timp, pe scena vor urca , si Celia.

orașului Techirghiol au scos la înaintare, astazi, un element ce a dus peste hotare renumele localitații: namolul. Curajoșii s-au luptat într-un ring negru și alunecos.

Cine nu a avut curaj sa se lupte cu namol, l-a folosit pentru…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Farul Constanta: Gheorghe Hagi - Nu merge asa. E prea mult! Și-au batut joc de club! Bataie de joc!“

11:55, 14.05.2024 - La conferinta de presa de dupa meciul cu Universitatea Craiova, de la Ovidiu, scor 3 3, dupa ce gazdele au condus cu 3 0 pana in minutul 77, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a vorbit despre situatia de la clubul de pe litoral.Hagi s a referit si la problema accidentarilor din lotul de jucatori,…

Turiștii romani au preferat stațiunile montane pentru petrecerea Sarbatorilor de Paște

13:11, 07.05.2024 - Una dintre cele mai dragi sarbatori pentru romani este Paștele, care in acest an a facut o punte cu 1 Mai, turiștii romani avand posibilitatea de a se bucura de 6 zile de vacanța neintrerupta, cu ziua de 2 mai care va fi recuperata ulterior. Din perspectiva BIBI Touring Touroperator, printre destinațiile…

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Maimuțele dintr-un oraș thailandez sunt agresive cu turiștii și localnicii

18:45, 06.04.2024 - Armata va interveni in orașul Lopburi din Thailanda deoarece maimuțele alunga turiștii și terorizeaza localnicii. De asemenea, poliția locala a inființat un departament special. Maimuțele fura și distrug lucruri, și sunt agresive cu oamenii.

Mireasma florilor de sakura: turiștii și localnicii admira in Tokyo copacii de cireș

02:20, 05.04.2024 - Turiștii și localnicii au navalit in cele mai aglomerate locuri, unde admira copacii de cireș infloriți in Tokyo, Japonia. Aceștia se bucura de toata frumusețea care a pus stapinire pe capitala japoneza mai tirziu decit de obicei in acest an, din cauza vremii reci. {{731804}}Ramurile copacilor pline…

Meci de fotbal feminin, in Pitești, transformat in unul de lupte K1: fotbalistele s-au batut cu pumnii si cu picioarele

19:10, 25.03.2024 - In cazul in care credeati ca fotbalul starneste pasiuni si rivalitati numai in randul barbatilor, ar trebui sa fi vazut un meci din Liga a 2-a de fotbal feminin disputat duminica la Pitesti, in care terenul de fotbal s-a transformat in ring de K1.

Gropile de pe drumurile din Suceava, motiv de concurs pe Facebook. Fotografia cu cea mai mare groapa caștiga 100 de lei

12:00, 20.03.2024 - La finalul saptamanii trecute, sucevenii au fost invitați sa participe la un concurs mai puțin obișnuit. Un cetațean a lansat o provocarea prin care oamenii sunt indemnați sa fotografieze cea mai mare groapa din Suceava pentru a caștiga suma de 100 de lei. Iata ce s-a intamplat cu ineditul concurs.

ARBITRAJ Colțescu a batut recordul la meciuri arbitrate in Liga 1

13:31, 20.02.2024 - Luni seara, odata cu partida Superliga, dintre Sepsi OSK si Farul Constanta (0-1), arbitrul Sebastian Coltescu, in varsta de 46 de ani, .... The post ARBITRAJ Colțescu a batut recordul la meciuri arbitrate in Liga 1 first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?