Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Puștiu îl plânge pe Petrică Cercel pe Facebook. Mesajul trist postat de artist: „Iubitul meu prieten”

Publicat:

Doliu in lumea manelelor! Vestea ca s-a stins din viața a indurerat o țara intreaga, iar acum, colegii de breasla il plang amarnic pe regretatul artist. Printre cantareții care au postat un ultim gand pentru se numara și Liviu Puștiu care il plange pe artist pe Facebook. In acest sens, Liviu Puștiu a scris un mesaj dureros pe rețeaua de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde s-a declanșat cancerul in corpul lui Kate Middleton. Zona din organism afectata de boala: “Vestea a fost un șoc uriaș”

18:50, 24.03.2024 - Mesajul inregistrat de Prințesa de Wales a fost deja vizionat de zeci de milioane de ori. Dupa o lunga tacere, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, insa nu a oferit prea multe detalii despre diagnosticul pe care l-a primit. Un specialist in oncologie a analizat declarațiile și a explicat unde s-a…

Catalin Cirstoiu a inceput turul de forța pentru caștigarea Primariei București, cu PNL Sector 4! Mesajul transmis: "Trebuie sa fim o echipa"

07:46, 22.03.2024 - "L-am avut alaturi de noi la ședința PNL Sector 4 pe medicul Catalin Cirstoiu, candidatul PNL-PSD pentru Primaria Capitalei. Suntem prima organizație de sector pe care o cunoaște și ne-a facut placere sa discutam aplicat despre planul pe care il are pentru București, despre viziunea lui de primar general",…

Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce dirija traficul: „Un om deosebit” / FOTO

12:21, 27.02.2024 - Cine este polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o mașina in timp ce dirija traficul. Mesajul postat pe Facebook de primarul din Cisnadie, Gheorghe Huja, in amintirea lui Radu Trihenea.

Primaria Cernavoda, in doliu! Un consilier local PNL s-a stins din viata la doar 55 de ani

16:10, 26.02.2024 - Consilierul PNL din cadrul Consiiului Local Cernavoda, Romeo Tudor s a stins din viata la doar 55 de ani. Vestea a fost data pe Facebook atat de fiul acestuia, cat si de primarul Liviu Negoita. "Astazi, mult prea devreme, ne a parasit un prieten drag, un coleg, un liberal autentic Romeo Tudor. Va ramane…

Doliu in industria medicala din Romania! Un doctor renumit a murit

19:00, 12.02.2024 - Este doliu in industria medicala din Romania. Un doctor cunoscut și fondatorul Institutului Inimii s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Vestea decesului a lasat multa durere și regret și sufletele celor care l-au privit cu admirație pe parcursul carierei sale.

Marcel Ciolacu a ajuns in judetul Tulcea. Mesajul premierului de la Jurilovca

12:25, 10.02.2024 - „Le multumesc tulcenilor prezenti astazi in Noul port turistic din Jurilovca! Energia si buna lor dispozitie sunt molipsitoare”, a scris premierul pe Facebook, distribuind mai multe fotografii care-l arata discutand cu oamenii.

Bia Khalifa, in doliu! Mesajul trist transmis de blondina: „Suntem toți indurerați...” / FOTO

14:40, 28.01.2024 - Bia Khalifa este in doliu! Vedeta trece printr-o perioada destul de grea și asta pentru ca a pierdut o persoana draga ei. Iata ce mesaj trist a transmis blondina prin intermediul rețelelor de socializare!

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fotbalist din Generația de Aur a murit la 90 de ani / FOTO

18:00, 27.01.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, dupa ce un fotbalist din Generația de Aur a murit azi-noapte. Vestea a fost data chiar de echipa la care a jucat, intr-o postare pe Facebook. In luna iulie 2024 urma sa implineasca 91 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?