Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Consilierii municipali dezbat proiectul cu privire la majorarea tarifului la transportul public

Publicat:

Consiliul municipal Chișinau s-a intrunit astazi, 9 iunie in ședința extraordinara. Pe ordinea de zi sunt 48 subiecte, printre care și proiectul privind inițierea Referendumului local in municipiul Chișinau. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Aplauze și huiduieli la ședința CMC: Un consilier PAS și un ales MAN, la un pas de a se lua de gulere

15:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii au revenit in ședința, cu noi replici: - Oare nu este o ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada? - Culiocul unde e?

14:50, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Dinari Cojocaru: Oare nu este vreo ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada?

14:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Roșca: Localnicii nu sunt prostalani

14:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

Fara „petice”. Noi norme pentru șantierele de pe domeniul public al Timișoarei, aprobate in consiliul local

13:55, 01.04.2024 - Consilierii locali din Timișoara au aprobat luni, 1 aprilie, o hotarare prin care se impun noi norme la execuția lucrarilor tehnico-edilitare de pe domeniul public. Regulamentul aprobat luni acum il inlocuiește pe cel vechi, din 2020.

Proiectul este pe masa consilierilor din Constanta: Veteranii din teatrele de operatii pot beneficia de gratuitate la transportul public (DOCUMENT)

17:05, 27.03.2024 - Unul dintre proiectele aflate pe masa consilierilor constanteni este Proiect de hotarare nr. 152 din data de 22 martie 2024. Acesta vizeaza modificarea si completarea HCL nr. 302 2017 privind acordarea de facilitati la transportul public de calatori pentru categoriile de persoane beneficiare din municipiul…

Ce trebuie sa știi atunci cind achiți cu cardul o calatorie in transportul public

17:25, 13.02.2024 - Atunci cind calatorești cu transportul public in capitala și vrei sa platești cu cardul bancar e bine sa știi unele de talii. Acum poți achita cu cardul bancar, telefonul sau ceasul inteligent la validatoarele staționare instalate pe mai multe rute de troleibuz și autobuz din Chișinau. Care rute sunt…

Se ieftineste gigacaloria la Constanta! Proiectul, pe masa consilierilor municipali

13:30, 29.01.2024 - Se convoaca Consiliul local al municipiului Constanta in sedinta ordinara, miercuri, 31.01.2024, ora 14.00. Sedinta se va desfasura prin mijloace electronice, printr o platforma online de videoconferinta. Pe ordinea de zi se numara mai multe proiecte, printre care si un Proiect de hotarare nr.31 2024…


Ce parere ai despre aceasta stire?