Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBLOG Euro 2020: Cehia vs Danemarca (de la ora 19:00) - Echipele de start

Publicat:

​Dupa ce Spania și Italia au facut deja pasul în semifinale, Cehia și Danemarca (doua dintre surprizele placute de la Euro 2020) se vor lupta pentru a ajunge în penultimul act. Duelul de la Baku va începe la ora 19:00 și va fi transmis în direct pe ProTV și LiveBLOG pe HotNews.ro.

Rezultatele înregistrate de cele doua echipe la Euro 2020:
Cehia, locul 3 în Grupa D: 2-0 vs Scoția, 1-1 vs Cehia, 0-1 vs Anglia / Optimi: 2-0 vs Olanda;Danemarca, locul 2 în Grupa B: 0-1 vs Finlanda, 1-2 vs Belgia, 4-1 vs Rusia / Optimi: 4-0 vs Țara Galilor.
Echipele…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eroul lui Real Madrid cu City, eroare mare in derby-ul cu Barcelona. Cum a greșit in „El Clasico”

22:30, 21.04.2024 - Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid, a greșit la golul prin care Barcelona a deschis scorul pe „Santiago Bernabeu”, in El Clasico cu numarul 257. Doar 6 minute au trecut pana cand Barcelona a marcat in poarta lui Real Madrid. Raphinha a centrat bine din corner, in 6 metri, iar Lunin a apreciat greșit…

Nvidia lanseaza noul Blackwell B200 GPU, cel mai puternic cip din lume, care „va revoluționa AI”

10:10, 19.03.2024 - Cipul Blackwell, numit dupa statisticianul și matematicianul David Blackwell, este cel puțin de doua ori mai rapid decat predecesorul sau, a declarat CEO-ul Nvidia, Jensen... The post Nvidia lanseaza noul Blackwell B200 GPU, cel mai puternic cip din lume, care „va revoluționa AI” appeared first on Special…

Șeful Nvidia spune ca le dorește tinerilor „durere și suferința”

11:05, 18.03.2024 - Jen-Hsun „Jensen” Huang, CEO-ul Nvidia, compania momentului in sectorul tech și pe bursa americana, afirma ca le dorește tinerilor „doze ample de durere și suferința” care sa le modezele caracterul, relateaza CNBC.

DESPRE AI Șeful Nvidia: Nu va mai puneți copiii sa invețe programare

07:05, 08.03.2024 - Jen-Hsun „Jensen” Huang, șeful companiei care a beneficiat cel mai mult de pe urma revoluției produse de inteligența artificiala (A.I.),... The post DESPRE AI Șeful Nvidia: Nu va mai puneți copiii sa invețe programare first appeared on Informatia Zilei .

Nu va mai puneți copiii sa invețe programare, afirma șeful Nvidia, compania cu cea mai spectaculoasa creștere in ultimii ani

14:05, 27.02.2024 - Jen-Hsun „Jensen” Huang, șeful companiei care a beneficiat cel mai mult de pe urma revoluției produse de inteligența artificiala (A.I.), Nvidia, spune ca aceasta a evoluat atat de mult incat parinții nu ar mai trebui sa puna presiuni pe copiii lor sa invețe programare, relateaza The Register.


Ce parere ai despre aceasta stire?