Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​Live Text Romania vs Armenia (de la ora 21:45)/ Echipa de start a tricolorilor

Publicat:

"" gazduieste in aceasta seara confruntarea dintre Romania si Armenia, contand pentru Grupa E a preliminariilor din 2018. Cu doar 6 puncte obtinute dupa 6 partide disputate, echipa lui are o singura optiune: victoria. Meciul va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct pe TVR 1 si Live Text pe HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Universitatea Craiova / Miza mare pentru olteni – Echipele de start

20:05, 13.05.2024 - Farul Constanța și Universitatea Craiova se intalnesc luni in ultimul meci al rundei cu numarul 9 din play-off-ul SuperLigii. Meciul in care oltenii spera sa ramana in cursa pentru locul secund este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Florinel Coman. E un moment unic care va ramane in inima mea

07:40, 28.04.2024 - Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat, sambata seara, dupa castigarea titlului, ca se simte campion, subliniind ca acest moment este unic si va ramane mereu in inima sa. „Ma simt bine, ma simt campion. M-am gandit la aceasta zi de cand a inceput acest campionat. Daca ne uitam in spate,…

LiveBlog FCSB - Farul Constanța, in etapa 7 din play-off-ul SuperLiga / Meci de titlu pe Arena Naționala

20:00, 27.04.2024 - FCSB și Farul Constanța se intalnesc in cel mai important meci al etapei cu numarul 7 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Gruparea roș-albastra are nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a deveni noua campioana a Romaniei. Meciul este transmis in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima…

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Rapid – Derbi al orgoliilor pe Arena Naționala / Echipele de start

19:51, 20.04.2024 - FCSB și Rapid se intalnesc sambata in etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu o miza mai mare pentru giuleșteni, care incearca sa prinda cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Universitatea Craiova – Meciul care poate ucide sau relansa lupta la titlu / Echipele de start

19:50, 07.04.2024 - FCSB și Universitatea Craiova se intalnesc duminica in cea mai interesanta partida a rundei. O victorie a gazdelor ii duce la zece puncte de locul secund, in timp ce un succes al oltenilor ar relansa lupta pentru titlu. Meciul va fi transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB intr-o atmosfera incendiara (Ora 20:00) – Echipele de start

19:01, 09.03.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc sambata pe Arena Naționala in derbiul care va decide diferența de puncte cu care cele doua formații vor incepe play-off-ul. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Tenis de masa / La o victorie de JO! Romania a triumfat in fata Serbiei, la CM

12:56, 19.02.2024 - Romania și-a asigurat calificarea in optimile Campionatelor Mondiale de Tenis de Masa, dupa ce a terminat neinvinsa Grupa 7. Tricolorele au dat piept in ultima etapa cu naționala Serbiei și s-au impus cu scorul de 3-1. In prezent, fetele noastre sunt la o singura victorie distanța de „biletul” pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?