Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE TEXT - Război în Ucraina: CIA afirmă că Ucraina ar putea pierde războiul până la finele anului

Publicat:
LIVE TEXT - Război în Ucraina: CIA afirmă că Ucraina ar putea pierde războiul până la finele anului

Dinspre SUA a avenit unul dintre cele mai dure avertismente de pana acum: directorul CIA, , a avertizat ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului. Declarația vine in contextul in care, Congresul dezbate daca va aproba sau nu un pachet de ajutor pentru Kiev, pe care il amana de luni de zile.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.

CIA avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul anul acesta, daca SUA nu ii vor trimite noi ajutoare militare

10:45, 19.04.2024 - Directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA), William Burns, a avertizat joi ca Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului 2024 daca Statele Unite nu ii vor furniza in continuare ajutor militar, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Ucraina ar putea pierde razboiul cu Rusia pana la sfarsitul anului: Avertismentul lansat de șeful CIA

23:10, 18.04.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, a avertizat joi ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Semnele care arata ca Ucraina pierde in acest moment - incet, dar sigur - razboiul cu „economia Kalașnikov” a Rusiei

07:05, 07.04.2024 - La inceputul anului, dupa eșecul ofensivei ruse din iarna 2023/2024, ucrainenii erau relativ optimiști: conform estimarilor din acel moment, forțele Kievului aveau ca „target” scoaterea din lupta a cel puțin 100.000 de militari ruși in anul 2024. Dupa doar patru luni, acest obiectiv e deja cu mult depașit.…

Șeful diplomației UE: 'Un razboi cu Rusia nu este iminent. Dezaprob exagerarile care sperie inutil populația'

18:05, 21.03.2024 - Inaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a declarat joi ca un ipotetic razboi al Rusiei impotriva tarilor blocului comunitar "nu este iminent" si a cerut sa inceteze exagerarile pe acest subiect, transmite agentia EFE. "Indemnul catre europeni de a fi constienti de provocarile…

Ce s-a promis nu a fost livrat. Ucraina pierde razboiul energetic cu Rusia?

15:45, 03.03.2024 - Ucraina ar putea pierde razboiul energetic impotriva Rusiei daca ajutorul american nu va ajunge in curand, a avertizat șeful celui mai mare producator privat de energie electrica din țara.  Apelul directorului general al DTEK, Maxim Timchenko, se adauga la ingrijorarile tot mai mari ale Kievului cu…

Papa Francisc a anuntat ca inca este bolnav: „Am pregatit un discurs, dar puteti auzi ca nu sunt in stare sa il citesc din cauza bronsitei”

18:25, 02.03.2024 - Papa Francisc a declarat sambata ca este inca bolnav dupa ce a avut simptome asemanatoare gripei timp de o saptamana si a cerut din nou unui consilier sa ii citeasca discursul in timpul unei audiente, dupa ce a facut acest lucru de mai multe ori in ultimele zile, relateaza ANSA, citata de Agerpres."Va…


Ce parere ai despre aceasta stire?