Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Parlamentul, în ședință. Ministrul Finanțelor, luat la întrebări la prezentarea legii bugetului de stat pentru 2024: „Trebuia să-mi iau ochelarii”

Publicat:

Deputații se intrunesc astazi, 7 decembrie, in ședința plenara. Pe ordinea de zi sunt 25 de proiecte. Printre acestea și legea bugetului de stat pentru anul 2024, care a fost aprobata de Guvern pe 1 decembrie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „- Numai sa nu bateți cuie in perete cu trompeta!”

15:06, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Stabilirea datei a alegerilor prezidențiale, adaugata pe agenda deputaților

10:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Proiectul privind desfașurarea referendumului, pe agenda deputaților

10:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Camera Deputatilor si Senatul vor avea o sedinta solemna comuna consacrata Zilei Solidaritatii si Prieteniei dintre Romania si statul Israel

11:10, 14.05.2024 - Camera Deputatilor si Senatul au programata la aceasta ora o sedinta solemna comuna consacrata Zilei Solidaritatii si Prieteniei dintre Romania si statul Israel. Sedinta solemna comuna nu a inceput inca aici, la Parlament. Senatul si Camera Deputatilor marcheaza Ziua Solidaritatii si Prieteniei dintre…

Ședința de Guvern pentru o Ordonanța de Urgența. Marcel Ciolacu nu dorește eliminarea DISCRIMINARII ROMANILOR și aplicarea Legii 154

13:20, 09.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu convoaca ședința de guvern pentru adoptarea unei Ordonanțe de Urgența privind unele masuri pentru sprijinirea categoriilor de cupluri mama-nou-nascut defavorizate cu tichete sociale pe suport electronic acordate din fonduri externe nerambursabile pentru nou-nascuti, pentru modificarea…

Parlamentul a marcat, printr-o sedinta solemna, 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO

20:15, 02.04.2024 - Parlamentul a marcat, astazi, printr-o sedinta solemna, 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO. Deputatii si senatorii au adoptat o Declaratie comuna in care subliniaza ca apartenenta tarii noastre la Alianta reprezinta o garantie a protectiei cetatenilor, a democratiei si libertatilor individuale.…


Ce parere ai despre aceasta stire?