Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lipsa rafinăriilor de petrol bântuie Africa, în timp ce prețurile carburanților cresc vertiginos

Publicat:

Lipsa rafinariilor de petrol din Africa subsahariana, coroborata cu creșterea prețurilor la țiței din cauza razboiului din Ucraina, a facut ca țarile sa fie periculos de sarace in combustibil, perturband companiile aeriene și provocand cozi la benzinarii, potrivit analizei Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lavrov amenința SUA și NATO: Cresc riscul de razboi nuclear, prin obsesia de a infrange Rusia

13:26, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Zelenski continua cu reproșurile pentru aliați: 'Am ramas cu zero rachete, nu am mai putut sa aparam Tripillia'

15:20, 16.04.2024 - Lipsa rachetelor de aparare antiaeriana a impiedicat Ucraina sa contracareze saptamana trecuta un atac al Rusiei care a distrus cea mai mare centrala electrica din regiunea din jurul capitalei Kiev, a declarat marti presedintele Volodimir Zelenski, citat de Reuters, conform Agerpres.

Rușii cresc numarul și amploarea atacurilor mecanizate la sol/ Lipsa sistemelor occidentale, marea problema a Ucrainei (ISW)

13:05, 04.04.2024 - Potrivit experților Institutului pentru Studierea Razboiului (ISW), rușii cresc numarul și amploarea atacurilor la sol mecanizate in unele zone ale frontului din Ucraina, noteaza ukrainskapravda.

Planul pus in mișcare de Rusia și Arabia Saudita incepe sa funcționeze: prețurile au atins nivelul maxim

08:20, 04.04.2024 - O reuniune ministeriala a OPEC+ a mentinut neschimbata, joi, politica privind productia de petrol si a presat unele tari sa sporeasca respectarea reducerilor de productie, o decizie care a dus preturile internationale ale titeiului la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, la aproape 90 de dolari…

Compania elena DEPA a depus o cerere de arbitraj in legatura cu preturile gazelor dintr-un acord cu Gazprom

08:56, 29.03.2024 - Compania greaca controlata de stat doreste o scadere retroactiva a pretului gazului in contractul semnat in 2022, precum si scutirea de plati viitoare in valoare de sute de milioane de dolari, potrivit mai multor surse cu cunostinte in acest domeniu. Intrebat despre discutiile cu Gazprom la Forumul…

Reuters: Rusia crește importurile de benzina din Belarus, pe masura ce producția interna a scazut dupa atacurile asupra rafinariilor

19:20, 27.03.2024 - Rusia a crescut importurile de benzina din Belarus, in martie, pentru a preveni riscul penuriei pe piața sa interna din cauza reparațiilor la rafinariile rusești atacate cu drone de catre Ucraina, au declarat miercuri patru surse industriale și comerciale, relateaza Reuters.

Cresc importurile de electricitate din Ucraina dupa atacurile rusești

17:26, 26.03.2024 - Importurile zilnice de electricitate din Ucraina vor atinge cel mai ridicat nivel din acest an, dupa ce o serie de atacuri cu rachete rusești asupra infrastructurii critice au provocat pene de curent in multe regiuni, a anunțat Ministerul Energiei, potrivit Reuters. Atacurile, dintre care cel mai mare…

Ucraina le raspunde SUA: Rafinariile de petrol ruse sunt ținte legitime

16:45, 22.03.2024 - Un vicepremier ucrainean a declarat, vineri, ca rafinariile de petrol ruse sunt tinte legitime pentru fortele sale. Declarația vine dupa ce SUA, un aliat apropiat al Ucrainei, i-a cerut Kievului sa inceteze sa mai atace cu drone rafinarii, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?