Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

#Life Style: Nici nu bănuiai! La ce folosesc unele lucruri din jurul nostru

Publicat:

Se intampla deseori sa ne intrebam despre unele lucruri din jurul nostru despre care nu știm la ce servesc sau cum sa le folosim. Iata explicatia unora dintre ele. 

Gaura minuscula din geamul avionului a fost creata pentru a normaliza presiunea din aeronava. Astfel, aerul circula liber intre cabina si spatiul dintre cele doua geamuri din plastic si nu exista riscul de explozii. 

Bucațile mici de stofa atașate la hainele noi nu sunt destinate pentru a coase eventuale rupturi, ci sunt menite pentru a fi testate inainte de a spala sau inalbi piesa vestimentara respectiva.

Gaurile

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Lingura electrica care te ajuta sa mananci sanatos, lansata pe piața. Cum funcționeaza și cat costa VIDEO

10:00, 21.05.2024 - Gigantul japonez al bauturilor Kirin Holdings a lansat pe piața o lingura electrificata despre care cercetatorii susțin ca poate promova o alimentație mai sanatoasa. Lingura accentueaza gustul sarat, ceea ce inseamna ca in mancare va fi mai puțina sare.

VIDEO Lingura electrica ce te ajuta sa mananci sanatos se lanseaza pe piața: A luat premiul Ig Nobel!

09:35, 21.05.2024 - Gigantul japonez din sectorul bauturilor Kirin Holdings va incepe sa comercializeze o lingura electrificata despre care cercetatorii sustin ca poate promova o alimentatie mai sanatoasa, imbunatatind gusturile sarate fara a utiliza sodiu suplimentar, informeaza Reuters.

cercetatorii au analizat datele de la sateliți pentru a gasi o explicație

10:51, 09.05.2024 - Timp de zeci de ani, oamenii de știința au observat formarea unei gauri de dimensiuni comparabile cu cele ale Elveției in gheața din Antarctica, fara a gasi o explicație clara pentru acest fenomen. Acum, dupa jumatate de secol, au ajuns in sfarșit la o concluzie in privința acestei dileme, scrie Live…

Lucruri mai puțin știute din viața lui „Stalin de Romania”. Gheorghe Gheorghiu-Dej și controversele din jurul lui

23:30, 02.05.2024 - Gheorghe Gheorghiu-Dej a fost primul lider comunist al Romaniei Socialiste. Poreclit și „Machiavelli al Balcanilor” sau „Stalin de Romania”, Gheorghiu-Dej a avut o copilarie și o tinerețe marcata de saracie, greutați și frustrari. In jurul sau s-au creat multe legende urbane.

Horoscop 18 august 2024 – Nu luați in nume personal raceala pe care o simțiți in jurul vostru

06:00, 18.04.2024 - BERBEC Nu va blocați in sentimentele ce v-au cauzat pierdere, daca va indreptați spre proiecte noi, veți putea recaștiga stabilitatea. O prietenie te va ajuta sa gasești calmul emoțional de care ai nevoie atat de mult.   TAUR Nu luați in nume personal raceala pe care o simțiți in jurul vostru. Calmul…

Alexandru Nazare da semnalul pentru debarcarea lui Cirstoiu? Apar lucruri care nu ajuta

23:31, 16.04.2024 - Senatorul Alexandru Nazare (PNL) a declarat marti, despre Catalin Cirstoiu, ca are multe calitati dar, din ceea ce transmite, nu transpar calitatile de doctor, de constructor, de manager, ci mai degraba transpar tot felul de alte lucruri care, din nefericire, nu ajuta cum trebuie campania unui candidat…

noua descoperire va elimina nevoia de a schimba bateriile

11:50, 31.03.2024 - Stimulatoarele cardiace și alte dispozitive care intra in corpul pacienților se bazeaza adesea pe baterii care trebuie inlocuite sau reincarcate intr-un fel sau altul. Cu toate acestea, o baterie de oxigen nou conceputa ar putea elimina necesitatea unor intervenții chirurgicale invazive pentru a inlocui…


Ce parere ai despre aceasta stire?