Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Fecioru, despre băutura care reglează tensiunea arterială. Cum se prepară

Publicat:

3 CNN, a vorbit despre Bautura care regleaza tensiunea arteriala. Bioenergoterapeuta spune ca este vorba despre o bautura care are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cum se prepara!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat zahar se pune la socata ca sa iasa super delicioasa. Cantitatea corecta pentru un gust perfect

14:40, 10.05.2024 - Socata este o bautura delicioasa, care se prepara de regula in perioada mai – iunie, pentru ca este perioada de inflorire a socului. Aceasta bautura se prepara din flori proaspete de soc, dar poate fi facuta și iarna din flori uscate de soc. Cu toate acestea, puține gospodine știu cat zahar se pune…

Nervi intinși la maxim inainte de Voluntari - Dinamo » S-au certat dintr-un motiv ridicol

19:25, 26.04.2024 - Tensiunea plutește in aer inainte de Dinamo - FC Voluntari, meci extrem de important in lupta pentru salvarea de la retrogdarare. Cele doua autocare au ajuns la stadion cu aproximativ o ora și jumatate inainte de startul meciului. Autocarul dinamoviștilor a fost primul care a ajuns la arena. Mai mulți…

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Boli cardiovasculare: tahicardia sinusala și tensiunea arteriala – cum se manifesta și cat de importanta este prevenția?

11:11, 07.03.2024 - Inima este cel mai puternic mușchi din organism și, totodata, este cea care ne indica permanent prezența ei. O simțim la o simpla atingere, dar mai ales in timpul exercițiilor fizice sau a momentelor foarte emoționante, cand ritmul batailor se dubleaza.

Lidia Fecioru, clipe groaznice la nunta! Bioenergoterapeuta a aflat ca amanta soțului era insarcinata in ziua evenimentului: „Imi cautam vina...” / VIDEO

16:55, 06.03.2024 - Lidia Fecioru a trecut prin clipe groaznice la nunta! Bioenergoterapeuta a aflat ca amanta soțului era insarcinata in ziua evenimentului! Care a fost cea mai grea schimbare pe care a facut-o vreodata, de fapt.

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.


Ce parere ai despre aceasta stire?