Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lidia Buble s-a testat pentru COVID-19. Ce rezultat a primit fosta iubită a lui Răzvan Simion! / FOTO

Publicat:

face ce face și iar ajunge in atenția fanilor din mediul online! Frumoasa cantareața le-a marturisit in urma cu cateva ore ca s-a testat pentru COVID-19. Și pentru ca-și ține admiratorii la curent cu tot ce se intampla in viața ei, la scurt timp fosta iubita a lui le-a dezvaluit acestora și rezultatul primit!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu fosta soție a lui Razvan Simion. Diana s-a recasatorit și locuiește in Timișoara

12:05, 02.05.2024 - Diana și Razvan Simion au divorțat in anul 2015, dupa o casnicie de aproape 15 ani. Fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 locuiește in Timișoara, unde s-a recasatorit și a inceput o viața noua.In urma cu 9 ani, Razvan Simion divorța de Diana, femeia cu care are doi copii. Ulterior, prezentatorul…

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Tinerii care i-au adus benzina barbatului care și-a incendiat fosta iubita in apartament au primit pedepse grele cu inchisoarea

17:20, 05.03.2024 - Doi tineri din Buzau, acuzati de complicitate la o crima comisa in 2019 de un prieten al lor, caruia i-au adus, noaptea, benzina cu care si-a stropit fost iubita si i-a dat foc, au fost condamnati de instanta de fond la pedepse cu inchisoarea pe viata, respectiv 20 de ani de inchisoare.

Lidia Buble le-a aratat tuturor inelul primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau. Ce spune artista despre relația lor. „E mai mult decat aș fi visat”

14:51, 16.02.2024 - Lidia Buble și Horațiu Nicolau formeaza un cuplu de 3 ani, iar artista spune ca este mai fericita ca niciodata. Artista a declarat in repetate randuri ca iși dorește sa devina mama și sa se casatoreasca, insa pana acum, nu a vorbit despre eveniment, semn ca ea și afaceristul nu au planuit nimic.Invitata…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Un fost fotbalist și model și-a primit condamnarea dupa ce a omorat-o salbatic pe fosta sa iubita cu ciocanul!

17:45, 13.02.2024 - Giovanni Padovani (28 de ani), ce a evoluat ultima oara in 2022 in Serie D, pentru Sancataldese, iși va trai restul zilelor in inchisoare, dupa ce a ucis-o intr-un mod barbar pe Alessandra Matteuzzi (56 de ani)! A lovit-o salbatic cu ciocanul și pumnii, apoi cu bata de baseball și banca din gradina!.…


Ce parere ai despre aceasta stire?