Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liderul Coreei de Nord îşi anulează discursul de Anul Nou pentru prima oară din 2013

Publicat:

Cu cateva ore dupa ce evocase "o noua arma strategica" si pusese capat moratoriului asupra testelor nucleare, de Nord, Kim Jong-Un, pare sa vrea sa evite recunoasterea unor erori diplomatice, comenteaza miercuri AFP si .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, prezente in discursul lui Marcel Ciolacu. Cum și-a cerut scuze, dupa afirmația controversata despre Moldova: ”Cu totii suntem Made in Romania”

19:46, 28.04.2024 - Ireal! Marcel Ciolacu și-a cerut scuze in fața romanilor, dupa afirmația controversata pe care a facut-o despre moldoveni. Nu oricum, ci folosind versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, din una dintre cele mai cunoscute manele. Totul s-a intamplat sub privirile surprinse ale publicului!

CFR Calatori anuleaza mai multe trenuri in weekenduri: Parte din ele trec prin județul Alba. Pe ce rute nu vor mai circula

22:35, 16.04.2024 - CFR Calatori anuleaza mai multe trenuri in weekenduri: Parte din ele trec prin județul Alba. Pe ce rute nu vor mai circula CFR Calatori anuleaza mai multe trenuri in weekenduri. Este vorba despre mai multe trenuri regio. Parte din ele circula și pe raza județului Alba. Motivul pentru care acestea vor…

„Vom da inamicului o lovitura mortala”. Coreea de Nord anunța ca e momentul sa fie „mai pregatita ca oricand” de razboi

09:26, 11.04.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a vorbit din nou de razboi, spunand ca țara sa ar trebui sa fie „pregatita mai mult ca oricand” de un conflict militar, „avand in vedere situația geopolitica instabila”, conform agenției de presa de stat de la Phenian, citata de Reuters.

Medvedev, orbit de furie dupa discursul lui Biden: jigniri greu de reprodus la adresa președintelui american

15:55, 08.03.2024 - Dmitri Medvedev, un acolit al lui Vladimir Putin, a apelat la arhicunoscutele sale distorsionari de situații și jigniri pentru a-și exprima furia fața de discursul despre Starea Uniunii susținut de Joe Biden in fața Congresului SUA.

Kim Jong s-a pozat cu un Kalașnikov in maini in timpul unei inspecții la o baza de antrenament din Coreea de Nord

12:05, 07.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a manuit o arma de foc in timp ce inspecta o baza importanta de antrenament, indemnand armata sa-si intensifice „exercitiile de razboi real”, a informat joi presa de stat nord-coreeana, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

O campanie plina de gafe in SUA: Trump l-a confundat, din nou, pe Barack Obama cu Joe Biden, in discursul de la mitingul din Virginia

21:35, 03.03.2024 - Campania electorala a celor doi mari favoriti la presedintia Statelor Unite este anul acesta una plina de gafe penibile de ambele parti. Donald Trump l-a confundat sambata pe Barack Obama cu Joe Biden, la un miting in Virginia, declanșand noi indoieli printre simpatizantii sai.

Careieni despagubiți dupa 10 ani de la pana de curent din noaptea Anului Nou

17:21, 27.02.2024 - Careienii care au avut calitatea de reclamanți in procesul in care au solicitat daune societații Electrica Furnizare SA pentru pana de curent din primele zile ale anului 2015 au obținut daune morale in suma totala de 175.350 lei. Procesul s-a incheiat anul trecut, in luna aprilie. Platim un angajat…

Dezvaluiri vulgare, la 40 de ani dupa coșmarul cu Suedia: „«Prostul ala de Balint m-a bagat in ca**t, f***-l in gura sa-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasa!”

16:31, 23.02.2024 - Florin Prunea, fostul goalkeeper al primei reprezentative, titular in „sfertul” fatidic cu Suedia din 1994, și-a adus aminte de momentele premergatoare partidei de trista amintire cu scandinavii, in podcastul gazduit de Andi Moisescu. Vinovat la faza care „bantuie” o intreaga generație la mai bine de…


Ce parere ai despre aceasta stire?