Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lider TNL, demis din funcție, după scandalul cu înjurături

Publicat:

Secretarul general al TNL, , a fost demis din funcție, dupa ce tinerii liberali au scandat in repetate randuri, la Școala de vara a TNL, „m..e PSD”, potrivit unor surse din conducerea PNL.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Demis dintr-o funcție s-a ales cu altele doua: Vladimir Cuc, numit ambasador in Elveția și reprezentant pe langa Oficiul ONU la Geneva

11:20, 30.04.2024 - Vladimir Cuc a fost numit astazi, 30 aprilie, de Guvern in funcția de ambasador al Republicii Moldova in Confederația Elvețiana. Totodata, acesta a fost desemnat reprezentant permanent al Republicii Moldova pe langa oficiul ONU la Geneva.

Comandantul polonez al Eurocorps, demis din funcție dupa o ancheta de contraspionaj

19:55, 27.03.2024 - Ministerul polonez al Apararii a anuntat miercuri ca l-a demis din functie „cu efect imediat” pe comandantul polonez al statului major unic, Eurocorps, in urma unei anchete de contraspionaj militar, informeaza France Presse.

Scandalul școlii in care a fost violat un elev - Ciolacu ia masuri dupa ședința cu Deca (surse)

13:05, 05.03.2024 - Ministrul educatiei, Ligia Deca, a fost marti la Palatul Victoria pentru a-i prezenta premierului Marcel Ciolacu situatia de la Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu din Capitala, unde un copil ar fi fost fost violat de doua ori, in toaleta. Potrivit unor surse guvernamentale, in urma ședinței s-a…

Managerul Spitalului Orșova, demis și repus in funcție de noua ori. Ce a facut dupa ultima revocare

15:16, 27.02.2024 - Primarul din Orșova (Mehedinți) și managerul Spitalului Municipal din oraș sunt in conflict deschis de ani de zile. Primarul Marius Stoica l-a demis aproape de fiecare data pe managerul Adrian Cican.

Școala ca o jungla. Profesor: Vorbim despre o incapacitate a sistemului de invațamant de a raspunde provocarilor

05:20, 15.02.2024 - Scandalul izbucnit la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida“ din Bucuresti, acolo unde un elev de doar 15 ani agresat de colegi a ripostat pulverizand in școala spray lacrimogen, readuce in prim-plan eterna problema a nesiguranței in școli.


Ce parere ai despre aceasta stire?