Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liban: Hezbollah și aliații săi au cștigat alegerile parlamentare

Publicat:

susținuta de Iran și aliații sai politici au caștigat mai bine de jumatate din mandate in primele alegeri parlamentare din ultimii noua ani care au avut loc in Liban, potrivit rezultatelor neoficiale invocate de politicieni și media, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi. Israelul: „Nu am fost noi!”

11:15, 20.05.2024 - Israelul nu a fost implicat in niciun fel in moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi și a ministrului sau de externe Hossein Amir Abdollahian, a declarat un oficial pentru agenția de presa Reuters, citata de  Sky News . „Nu am fost noi”, a declarat oficialul, care a cerut sa ramana anonim.In prezent,…

Zelenski cere la fel ca la Israel

09:15, 15.04.2024 - Presedintele Ucrainei  Volodimir Zelenski a transmis ca tara sa are nevoie de ajutor din partea aliatilor sai pentru a se apara de atacurile aeriene, la fel cum Israelul s-a bazat pe aliatii sai pentru a distruge amenintarile inamice, relateaza Reuters. „Intreaga lume a vazut ca Israelul nu a fost singur…

Italia deschide ușile pentru muncitorii emigranți din Liban, Coasta de Fildeș și Etiopia

20:41, 12.04.2024 - Italia urmeaza sa primeasca 300 de muncitori emigranti din Liban, Coasta de Fildes si Etiopia, care nu vor avea statutul de refugiati, conform unui proiect pilot promovat de organizatia caritabila Community of Sant'Egidio, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare din Coreea de Sud. Ce spera sa obțina președintele Yoon la „ziua judecații”

10:30, 05.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a votat vineri, in prima din cele doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare de saptamana viitoare. PD si alte partide de opozitie au descris alegerile ca fiind ”ziua judecatii”, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Trump, un nou mesaj tranșant cu privire la aliații din NATO: ”De ce ar trebui sa pazim aceste tari care au o multime de bani?”

08:55, 20.03.2024 - Donald Trump, candidatul republicanilor la președinția Statelor Unite, și-a reiterat poziția tranșanta cu privire la țarile membre NATO. El a declarat ca SUA vor ajuta la protejarea aliaților de un posibil atac al Rusiei, doar daca țarile membre vor cheltui mai mult pentru aparare. Luna trecuta, Donald…

Zeci de rusi au venit la mormantul lui Alexei Navalnii, pentru a-si exprima simbolic votul pentru fostul opozant al lui Putin: „Te alegem pe tine”

18:25, 17.03.2024 - Zeci de rusi s-au adunat duminica la mormantul lui Alexei Navalnii de la Moscova, pentru a-si exprima simbolic votul pentru regretatul politician al opozitiei, in ultima zi a alegerilor prezidentiale din Rusia, transmite Reuters, citata de News.ro.Duminica, inregistrarile video postate pe retelele de…

Zeci de rusi au mers la mormantul lui Navalnii pentru a arata cu cine ar fi vrut sa voteze la alegerile prezidențiale

18:15, 17.03.2024 - Zeci de rusi s-au adunat duminica la mormantul lui Aleksei Navalnii de la Moscova pentru a-l alege simbolic pe liderul defunct al opozitiei in ultima zi a alegerilor prezidentiale din Rusia, relateaza Reuters.

Serviciile secrete rusesti acuza SUA ca vor sa se amestece in alegerile prezidentiale. „Washingtonul are planuri sa atace cibernetic”

14:55, 11.03.2024 - Serviciul de Informatii Externe al Rusiei (SVR) a acuzat, luni, Statele Unite ca incearca sa se amestece in alegerile prezidentiale din Rusia si a afirmat ca Washingtonul are chiar planuri de a lansa un atac cibernetic asupra sistemului de vot online, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 


Ce parere ai despre aceasta stire?