Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leurda, planta-miracol a primaverii. Descopera 7 motive pentru a o consuma mai des

Publicat:

Leurda (), cunoscuta in popr ca usturoi salbatic sau ai-ciorasc, este planta pe care ne-o ofera natura ca leac la iesirea din iarna pentru a ne curata organismul de toxine si pentru a ne intari imunitatea.

Leurda este cunoscuta ca remediu de milenii, fiind prescrisa ca intaritor si detoxifiant inca din Grecia antica. Si medicii din s-au convins de proprietatile terapeutice ale acestei plante, pe care o recomandau atat pentru curatarea sangelui, cat si pentru tratarea mai multor boli, de la viermi intestinali pana la afectiuni ale plamanilor.

Leurda,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Bețivul care a condus Imperiul Roman”. Consuma 26 de litri de vin zilnic

08:10, 24.04.2024 - In istoria Imperiului Roman, exista figuri controversate și captivante, iar Maximinus Thrax este cu siguranța una dintre acestea. Cunoscut pentru viața sa excentrica și ascensiunea neobișnuita la putere, Maximinus a fost primul barbat de origine umila și barbara care a ajuns sa domneasca peste cel mai…

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

Rețete de mancare cu leurda

18:15, 05.04.2024 - Leurda este una dintre cele mai delicioase verdețuri de primavara și este plina de nutrienți, vitamine și minerale. Descopera ce beneficii are leurda pentru sanatate și inspira-te din unele dintre cele mai gustoase rețete de mancare cu leurda.Ce beneficii are leurda pentru sanatateLeurda sau usturoiul…

In 2024, romanii descopera noi insule

10:35, 25.03.2024 - Grecia este destinația preferata de romani pentru vacanțele de vara. In ultimii ani, agențiile de turism au observat ca foarte mulți turiști din țara noastra iși fac cel puțin o vacanța de vara pe plajele grecești, chiar daca aleg și alte destinații, mulț

Planta care lupta impotriva infecțiilor. Cum se consuma

00:00, 22.03.2024 - O simpla planta te va ajuta sa scapi de infecțiile din organism. Se poate consuma in mai multe moduri și are beneficii numeroase pentru intreg corpul. Iata cum te poți vindeca in mod simplu și natural.

La Festivalul Ofertelor Woww la Auchan, ai reduceri de pana la 50% la sute și sute de produse. Descopera ofertele zilei!

15:31, 13.03.2024 - ADVERTORIAL. Pana pe 2 aprilie magazinele Auchan din toata țara sunt in sarbatoare, oferind reduceri, oferte și beneficii la sute și sute de produse din cele mai importante categorii, intr-o mare acțiune comerciala, dedicata tuturor clienților – cu sau fara card de fidelitate.

Cum sa-ți detoxifici corpul cu o planta simpla. Se poate consuma in mai multe moduri pentru efecte miraculoase

10:05, 10.03.2024 - O singura planta te va ajuta la detoxifierea corpului, insa, are mai multe proprietați pentru sanatate. O poți consuma in mai multe moduri, se poate include in salate sau tarte, dar se poate bea, sub forma de ceai.

GRECIA : Descopera minunatele insule Grecești

20:15, 28.02.2024 - GRECIA Descopera minunatele insule Grecești Cu o istorie bogata, plaje uimitoare si o arhitectura medievala impresionanta, insula Rhodos atrage sute de mii de turisti in fiecare an, pe cei mai multi in sezonul cald, cand se pot bucura de plajele splendide, cu nisip fin, langa valurile linistite ale…


Ce parere ai despre aceasta stire?