Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legume bogate în proteine: dau sațietate crescută și mențin glicemia stabilă. La ce trebuie să fim atenți

Publicat:

Fasolea, lintea, mazarea, soia, quinoa se numara printre legumele cu cel mai bogat conținut de elemente nutritive. Acestea sunt, in primul rand, o sursa importanta de proteine, și sunt excelente pentru o dieta vegetariana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozeaza o zi stabila și placuta

07:15, 16.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, cu o probabilitate foarte scazuta de precipitații.

Cum alegem crenvurștii cei mai sanatoși? Detaliile la care trebuie sa fim atenți: „Este cea mai mare greșeala!”

12:20, 11.04.2024 - Romanii nu mai pun mare preț pe alimentația sanatoasa, așa ca aleg sa cumpere produse din supermarketuri care conțin mulți coloranți sau conservanți. Este și cazul crenvurștilor, care sunt consumați extrem de des, mai ales la micul dejun. Experții in alimentație susțin ca exista anumite detalii la care…

Activitate crescuta pe un poligon de teste nucleare din nordul Rusiei. Expert japonez: „Ar trebui sa ne ingrijoreze in mod serios”

18:00, 08.04.2024 - Lucrari de constructii intense au fost observate pe un poligon utilizat pentru teste nucleare in nordul Rusiei inca de anul trecut, ceea ce creste probabilitate ca Moscova sa se pregateasca pentru un nou test nuclear, estimeaza un expert japonez specializat in problemele armatei ruse.

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

PIAȚA SATMAREANA Pe masura ce vremea se incalzește, piețele sunt din ce in ce mai bogate in legume de sezon

15:05, 26.03.2024 - Cel de al patrulea sfarsit de saptamana al lunii martie din acest an a coincis cu marcarea Floriilor la crestinii reformati si catolici. Asta inseamna ca peste o saptamana, .... The post PIAȚA SATMAREANA Pe masura ce vremea se incalzește, piețele sunt din ce in ce mai bogate in legume de sezon first…

Alimentația corecta in timpul Postului Paștelui. Medic: „Sa fim atenți la consumul excesiv de produse bogate in zahar!”

14:35, 18.03.2024 - Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar. Medicii recomanda postul persoanelor carora sanatatea le permite, intrucat poate aduce beneficii asupra organismului.

Sfaturi pentru alegerea unei locuințe a carei valoare poate crește in timp. Expert in imobiliare: "Cumparatorii trebuie sa fie foarte atenți"

10:36, 13.02.2024 - Experții in domeniul imobiliar spun ca achiziționarea unei case trebuie sa se bazeze pe o decizie strategica, care sa vizeze beneficiile pe termen lung, in condițiile in care anumite locuințe iși pot dubla valoarea in timp.

Top 10 alimente ideale pentru persoanele care vor sa se lase de fumat

10:35, 09.02.2024 -  Iata o lista a celor mai bune alimente pentru cei care se lasa de fumat:Fructe și legume proaspete: Acestea sunt pline de antioxidanți, vitamine și minerale care va pot ajuta sa va detoxifiați organismul și sa va intariți sistemul imunitar. Optați pentru fructe și legume colorate, cum ar fi capșunile,…


Ce parere ai despre aceasta stire?