Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leacuri din plante pentru cosurile de pe fata

Publicat:

Radacina de macris – beti 3 cani de ceai de radacina de macris zilnic, preparat astfel: 40 de grame de radacina maruntita se fierb într-un litru de apa timp de 4 minute. Se lasa la infuzat si se strecoara.

Vezi si: Leacuri din strabuni pentru cosuri si acnee
 
Macerat de papadie (recomandat si în reumatism)– se recomanda mai ales în acneea juvenila. Culegeti flori de papadie cand încep sa se ofileasca, puneti seara un pumn de flori într-o jumatate de litru de apa rece si lasati-le la macerat pana a doua zi. Strecurati lichidul…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile uimitoare ale ceaiului din flori de liliac. Numeroase afecțiuni pot fi tratate cu el

19:55, 15.04.2024 - Te scapa de balonare. In cazul in care ai parte de disconfort hepatic, balonari sau stari de voma, este indicat sa bei ceai preparat din flori uscate de liliac. Este un bun stimulator pentru bila si tine bolile hepatice la distanta. Faceti o infuzie dintr-o lingurita de flori uscate de liliac si o cana…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

INVITAȚIE la sarbatoarea Dragobetelui la Carei

21:31, 11.02.2024 - Tradițiile romanești sunt nemuritoare! La data de 24 februarie romanii sarbatoresc Dragobetele – numit si Cap de primavara – ziua in care pasarile isi fac cuiburi iar tinerii, “ochi dulci”. I se mai spune Santion de primavara si nu intamplator: crestinii sarbatoresc Intaia si a doua aflare a Capului…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?