Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi și-a surprins soțul în cel mai provocator mod de Dragobete

Publicat:

știe cu siguranța cum sa iși surprinda persoana iubita. , vedeta și-a facut o ședința foto sexy special pentru soțul ei pe care, spune ea, i-o face cadou cu ocazia acestei frumoase zile in care iubirea se celebreaza in stil romanesc. Mai provocatoare ca oricand, Laura s-a lasat fotografiata in lenjerie intima, intr-o salopeta sexy cu gaurele, dar și fara sutien. Pozele alb-negru sunt pline de senzualitate, vedeta fiind surprinsa in diferite ipostaze: in bucatarie, pregatind mancare pentru soț, in baie, in timp ce se spala pe dinți imbracata doar cu lenjerie intima sau sexy…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Cosoi și soțul ei au sarbatorit 12 ani de relație! Portretul emoționant de familie care a atras atenția tuturor

11:41, 27.05.2024 - Laura Cosoi, frumoasa actrița din serialul “Bravo, tata!” și prezentatoarea emisiunii “Vacanța de vedeta” la AntenaStars, a sarbatorit 9 ani de casnicie cu soțul ei Cosmin Curticapean.

Clujeanca Carmen Grebenișan, la un pas de divorț. Soțul neaga desparțirea anunțata de influencerița: „A fost o separare și atat”

15:45, 25.03.2024 - Sambata, influencerița clujeana Carmen Grebenișan a confirmat ca s-a desparțit de soțul ei. Vedeta și Alex Militaru sunt casatoriți civil de aproape trei ani. Acum, la doua zile distanța de cand influencerița a anunțat ca nu mai formeaza un cuplu, soțul ei anunța ca cei doi nu se vor desparți.Vestea…

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.


Ce parere ai despre aceasta stire?