Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi i-a sărbătorit ziua soţului, în vacanţă! Ce alte vedete le-au fost alături. VIDEO

Publicat:

Mare petrecere, mare in showbiz! a organizat un party surpriza pentru sotul ei, Cosmin! Blondina a strans toti prietenii lor cei mai buni, iar impreuna au luat cina la malul marii! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Cosoi și soțul ei au sarbatorit 12 ani de relație! Portretul emoționant de familie care a atras atenția tuturor

11:41, 27.05.2024 - Laura Cosoi, frumoasa actrița din serialul “Bravo, tata!” și prezentatoarea emisiunii “Vacanța de vedeta” la AntenaStars, a sarbatorit 9 ani de casnicie cu soțul ei Cosmin Curticapean.

Laura Cosoi, declarație emoționanta de ziua soțului ei, Cosmin Curticapean. Ce i-a transmis prezentatoare TV: “Iubitule bun” / FOTO

11:26, 26.05.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean formeaza un cuplu indragi și iubit in showbizul romanesc. Cei doi se cunosc de peste doua decenii, iar de 12 ani au spus cel mai important „Da”. Cu ocazia zilei de naștere, actrița a transmis un mesaj emoționant partenerului ei de viața.

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Xtra Night Show. Cum au sarbatorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, in Dubai: „Nu am apucat sa...”. Și-au planificat vacanța din timp

23:36, 25.04.2024 - Dinu Maxer și iubita lui și-au dorit sa plece in vacanța in Dubai, de ziua ei de naștere, dar planurile le-au fost date peste cap de ploile care au creat haos pe strazi și in aeroport. Cei doi au revenit, de curand, in Romania și au povestit prin ce au trecut in vacanța.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.


Ce parere ai despre aceasta stire?