Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi a născut sâmbătă o fetiță! Cum o cheamă pe micuță

Publicat:

Intr-o lume nesigura din cauza de pandemia de CoVid19 iata ca inca o vedeta a adus pe lume un suflet nevinovat. Este vorba de , indragita actrița care mai are acasa inca o fetița pe care o cheama Rita. Fermecatoarea vedeta deja i-a ales micuței numele pe care il va purta. Veste buna pentru... -ul a nascut sambata o fetița! Cum o cheama pe micuța apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Fetița de 4 ani, din Mioveni, in coma dupa ce a cazut de la etaj. Este pentru a doua oara in ultimii 3 ani

15:45, 04.04.2024 - O fetița de 4 ani din localitatea Mioveni, județul Argeș, este in coma la Spitalul Județean din Pitești, dupa ce a cazut de la geamul locuinței aflata la etajul 2. Micuța a mai fost protagonista unui incident similar in urma cu aproximativ trei ani. De altfel, ea inca facea terapie pentru a-și reveni…

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mama din Galați, care și-a ucis fetița de 9 ani, locuia in chirie. Proprietara apartamentului a facut declarații: ”Stiam ca are...”

20:50, 31.01.2024 - Mama criminala din Galați locuia cu chirie alaturi de fiicele sale, iar in acea locuința aveau loc toate scenel de coșmar. Proprietara care i-a inchiriat apartamentul a facut declarații, precizand ce detalii știa despre femeie. Micuța ei a fost supusa unor chinuri ingrozitoare, conform ranilor de pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?