Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Cosoi a dat autografe pe genunchi

Publicat:

Agitatie mare in Mall AFI. si alte vedete de marca au fost prezente la un eveniment organizat de .

Vedeta PRO TV are o masina de la aceasta firma, mai precis un DS3, si onoreaza cu prezenta ei toate petrecerile lor.

Asadar, sambata nu putea lipsi de la centrul comercial din Cotroceni.

Vedeta de la Pro TV s-a asezat pe vine ca sa semne hartia


Frumoasa blonda n-a avut mare lucru de facut, asa ca trecatorii care au recunoscut-o n-au ezitat sa o asalteze, pentru a-i cere autografe.

Laura…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Cum iși menține Laura Cosoi silueta in timpul sarcinii. Trucul secret la care apeleaza: „Am invațat rețeta”

13:40, 20.04.2024 - Laura Cosoi este insarcinata in 8 luni și arata spectaculos, iar multe femei au dorit sa afle cum se menține aceasta in timpul sarcinii. Actrița a dezvaluit care este trucul secret la care apeleaza pentru nu avea mari probleme cu greutatea.Laura Cosoi a vorbit despre aceasta perioada speciala din viața…

Vedeta din Romania care se retrage din televiziune. Emisiunea ei abia s-a lansat: „Pentru ultima oara in seara asta”

12:35, 22.03.2024 - Vedeta din Romania care a decis sa se retraga din televiziune. In luna februarie 2024 anunța ca va prezenta o emisiune la postul de televiziune Antena Stars, insa acum a dezvaluit ca va lua o pauza de la micile ecrane. Despre cine e vorba? Vedeta din Romania care se retrage din televiziune Laura Cosoi,…

Vedeta de pe Tik Tok, agresata in timp ce mergea prin mall. A refuzat sa dea autografe și a fost lovita: ”Au inceput sa ma impinga”

11:00, 13.03.2024 - O vedeta de la noi, virala pe Tik Tok, a ajuns sa fie victima agresiunii chiar in timp ce se plimba prin mall. Ea a fost oprita de doi tineri care au incercat sa faca o poza cu ea, insa pentru ca a refuzat, aceștia s-au razbunat. Prin ce momente de panica a fost nevoita sa treaca.

Cand incepe noua emisiune a Laurei Cosoi de la Antena Stars. Vedeta a dat toate detaliile

19:20, 20.02.2024 - Mulți iși aduc aminte de aparițiile incendiare ale vedetei, precum și decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dar, asta se va schimba, avand in vedere ca am aflat cand incepe noua emisiune realizata de Laura Cosoi de la Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?