Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Larisa Iordache, îngenunchiată de durere la un an de la moartea mamei sale. Ce mesaj a transmis sportiva din America Express

Publicat:

a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant la un an de la moartea mamei sale, chiar din - . Sportiva a induioșat internauții cu cele mai dureroare cuvinte.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Madalina Crețan, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Ce i-a transmis artista celei care i-a dat viața: "Mamina mea frumoasa..." / FOTO

16:46, 16.03.2024 - Sarbatoare in familia Madalinei Crețan! Mama soției regretatului artist Nosfe iși aniverseaza ziua de naștere, iar fiica sa a fost cea care i-a transmis cateva ganduri emoționante prin intermediul rețelelor de socializare. Ce a scris fosta concurenta de la Chefi la cuțite pentru cea care i-a dat viața.

Simona Halep, mesaj inainte de revenirea pe teren. Ce a avut de transmis jucatoarea de tenis catre Ambasada SUA: "Impreuna, putem trece acest prag"

19:30, 11.03.2024 - Dupa ce primit verdictul din partea TAS, Simona Halep a decis ca este momentul perfect pentru un prim concurs, astfel ca jucatoarea a plecat la Miami Open, primul turneu dupa un an de la suspendare. Sportiva de performanța a avut chiar și un mesaj pentru Ambasada SUA. Iata ce mesaj a transmis jucatoarea…

Ce mesaj a transmis Simona Halep, la revenirea in tara. Declarațiile facute de sportiva la aeroport: „In sinea mea mereu am stiut”

08:51, 07.03.2024 - Dupa ce a ieșit invingatoare din "lupta" cu TAS, la revenirea in țara, Simona Halep a ținut sa transmita un mesaj pentru toți romanii care au susținut-o in tot acest timp, dupa ce la finalul anului 2022 a fost suspendata, fiind gasita pozitiv la o substanța interzisa in randul sportivilor. Iata declarațiile…

Ultimul mesaj transmis de Oana Roman, dupa decesul mamei sale. Reacțiile au aparut imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman

14:20, 24.02.2024 - Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viața in cursul zilei de 23 februarie 2024. Oana Roman a transmis un mesaj la care urmaritorii au reacționat imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman.

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.


Ce parere ai despre aceasta stire?