Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Larisa Drăgulescu, indecentă la propria sa nuntă. Ce rochie de mireasă provocatoare a avut

Publicat:

a ținut prima pagina a ziarelor nu numai cu victoriile atinse in sfera sportului, ci și cu intamplarile din viața personala. Pe prima soție, , și mama copiilor lui, a cunoscut-o in Reșița. S-au indragostit și s-au casatorit la scurt timp, pe cand gimnastul avea 26 de ani. Mariajul a durat numai […] The post , indecenta la propria sa nunta. Ce rochie de mireasa provocatoare a avut appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Ziua porților deschise la Hey Beauty Bloom se premiaza cu o rochie de mireasa! Vezi cum poți participa!

18:25, 23.02.2024 - Salonul Hey Beauty Bloom din Turda iși deschide porțile pentru toate miresele anului 2024, in data de 9 martie! Cu aceasta ocazie, Blanka, fondatoarea conceptului Hey Beauty Bloom va invita sa participați la ziua porților deschise unde veți putea participa la o super tombola! Mesajul ei pentru cititorii…

Ce a putut sa faca o mireasa la propria nunta: „Atat de vulgar”. A dat frau liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

12:15, 27.01.2024 - O mireasa a atras criticile internauților dupa ce a publicat un videoclip cu dansul pe care i l-a pregatit soțului ei in noaptea nunții. Femeia nu s-a lasat deloc intimidata de privirile invitaților și i-a aprins imaginația mirelui cu mișcari provocatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?