Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lambada, dedicații fără număr pentru celebrul manelist Tzancă Uraganu. L-a asaltat cu bancnote pe Costel Biju / VIDEO 

Publicat:

Chiar daca tatal copiilor ei se iubește nebunește cu o bruneta focoasa, Lambada nu se ferește sa demonstreze in continuare cat de mult il iubește pe fostul ei partener de viața, . A dat dedicații fara numar pentru el și l-a asaltat pe cu bancnote. Imaginile au ajuns pe Internet.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Se iubesc ca-n prima zi! Tzanca Urganu și Alina Marymar, mesaje ludice pe internet! Ce și-au adresat public

22:50, 07.03.2024 - Tzanca Uraganu și Alina Marymar formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi s-au cunoscut in urma cu trei ani și au decis sa formeze un cuplu. Astazi, manlistul și iubita sa, au facut cateva postari in care au vorbit despre inceputurile lor.

VIDEO Tzanca Uraganu, audiat de poliție pentru bani falși. Manelistul spune ca i-a primit la dedicații: „Sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”

14:41, 20.02.2024 - Celebrul manelist Tzanca Uraganu spune ca a fost audiat de poliție intr-un dosar cu bani falși. El susține ca ar fi primit bancnote false in timpul dedicațiilor: „Stau eu pe drumuri din cauza voastra, sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”, le-a spus acesta oamenilor…

Tzanca Uraganu, audiat de politisti pentru bani falsi

10:05, 20.02.2024 - Cunoscutul cantareț de manele, Tzanca Uraganu a intrat in atenția polițiștilor dupa ce ar fi primit bani falși in timpul unor dedicații. Ce spune artistul? Tzanca Uraganu este vizat de un dosar legat de bani falși. La scurt timp dupa ce ar fi fost implicat in acest scandal, artistul a oferit o reacție…

„El este inima mea, casa mea”. Lambada, prima declarație publica de dragoste pentru Tzanca Uraganu! Ce i-a transmis prima soție manelistului / VIDEO

17:45, 16.02.2024 - S-au desparțit de o buna perioada, dar Lambada nu ezita sa ii faca declarații de dragoste lui Tzanca Uraganu! De curand, prima iubire a manelistului a postat un videoclip alaturi de tatal copiilor ei, atunci cand iși exprima public iubirea pentru artist.

S-au desparțit, dar tot impreuna ii vezi! La cine stau, de fapt, banii in cazul lui Tzanca Uraganu și al fostei partenere, Lambada / FOTO

17:05, 27.01.2024 - Tzanca Uraganu și Lambada au ramas in relații bune, dupa ce au decis sa se desparta, mai ales ca au impreuna doi copii, pe Anais și pe Andreas. Chiar daca se pare ca se ințeleg de dragul copiilor, și atunci cand micuții nu sunt cu ei, artistul și prima lui iubire au o relație buna.

Catalin Bordea, mesaj tranșant pe Internet. Ce a transmis celebrul comediant: „Narcisist suna...” / FOTO

16:00, 27.01.2024 - Catalin Bordea a postat pe Internet un mesaj tranșant. Celebrul comediant a facut o postare pe rețelele de socializare cu care a reușit sa-și surprinda fanii. Iata ce a transmis juratul de la iUmor!

Lambada, mesaj cu subințeles catre Tzanca Uraganu. Ce a postat fosta partenera a manelistului: „Trebuie sa dai libertate...”

10:35, 27.01.2024 - Lambada a postat un mesaj cu subințeles catre Tzanca Uraganu. Fosta partenera a cantarețului de manele nu a spus clar ca acest mesaj este pentru el, insa a lasat de ințeles ca asta a vrut. Iata ce postare a facut aceasta pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?