Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lady Gaga, piesă nouă după o pauză de 3 ani

Publicat:

Veste buna pentru fanii . Artista a anunțat o piesa noua. Va fi lansata vineri, 28 februarie, dupa o lunga pauza muzicala. Cantareața de 33 de ani s-a dedicat in tot acest timp cinematografiei și afacerilor cu produse cosmetice. Piesa se va numi , iar teaserele pentru acest single au inceput deja sa... -ul , piesa noua dupa o pauza de 3 ani apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Feli Donose, revenire fulminanta in lumea muzicala. Artista a lansat o noua piesa dupa un an de pauza

14:31, 25.04.2024 - Dupa o pauza de un an, cantareața Feli Donose revine pe scena cu o noua piesa, intitulata „Ne iubim”. La doar doua saptamani de la lansare, melodia a strans deja aproape 400.000 de vizualizari pe platforma YouTube, cucerind inimile fanilor cu ritmul sau imbietor și versurile pline de sensibilitate.

De ce Feli Donose a luat o pauza de un an din muzica. Ce a facut cantareața: „Ma cearta producatorii, ma cearta Smiley”

15:40, 24.04.2024 - Feli Donose a stat pe bara anul trecut și nu a lansat noi melodii. Cantareața in varsta de 37 de ani a revenit anul acesta in muzica, la sfatul producatorilor ei, dar și al lui Smiley, care ii e prieten și mentor in cariera. „Ne iubim” e cea mai noua melodie lansata de Feli Donose. Acum doua saptamani…

Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare: „Am sa va dau o veste, nu foarte fericita”. Ce se intampla cu cantareața / VIDEO

14:10, 30.03.2024 - Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe pagina sa de Instagram. Artista și-a anunțat urmaritorii ce se va intampla cu ea in perioada urmatoare. Iata ce se intampla cu cantareața!

Monica Tatoiu, atac frontal catre Erika Isac. Ce a spus despre piesa ‘Macarena’

09:01, 20.03.2024 - Cantareața care a reușit sa faca senzație cu o piesa ce a starnit numeroase controverse a intrat in vizorul celebrei femei de afaceri. Monica Tatoiu nu este impresionata de piesa „Macarena” și a lansat un val de critici catre Erika Isac. Piesa ce a divizat internetul La doar o luna de la lansare, piesa…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Piesa care a rupt internetul in doua. Cine este Erika Isac, „tupeista” adulata de femei și injurata de barbați. „Ia-te-n gura cu mine ca sa vezi cat sunt de doamna!”

13:35, 17.02.2024 - Cantareața de trap Erika Isac a starnit o furtuna pe rețelele de socializare odata cu lansarea piesei cu versuri licențioase „Macarena”, o adaptare a hitului care a facut furori in anii '90.

(VIDEO) Kansas City Chiefs a caștigat Super Bowl cu San Francisco 49ers. Taylor Swift prezenta la meciul iubitului

07:35, 12.02.2024 - Ceea ce a inceput ca un joc tensionat a explodat intr-un final de thriller duminica seara in Las Vegas. Kansas City Chiefs au ieșit invingatori in fața echipei San Francisco 49ers pe spatele lui Patrick Mahomes. Marea finala dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers a avut loc in Nevada, pe Allegiant…


Ce parere ai despre aceasta stire?