Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lada Niva este aceelasi gunoi tehnologic lansat in 1998 sub numele de VAZ-2123

Publicat:

Este vorba de modelul VAZ-2123 lansat oficial pe piata in anul 1998 in colaborare cu GM care oricum si-a retras toate activele din Rusia.


Acum rusii de lauda ca au o noua NIVA insa din pacate pentru ei este vorba doar de un alt facelift al lui VAZ-2123, o masina arhaica tehnologic.


Citeste articolul mai departe pe autolatest.ro…  

Sursa articol: autolatest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jens Stoltenberg denunța sprijinul tehnologic chinez acordat Rusiei

12:50, 26.04.2024 - Aflat in vizita la Berlin, Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a declarat joi, citat de Reuters, ca China trebuie sa inceteze a mai susține Rusia in razboiul contra Ucrainei daca dorește cu adevarat bune relații cu Occidentul. In opinia sa, ajutorul acordat de Beijing a fost crucial pentru efortul…

Politico: Rusia a lansat rachete de tipul X-59 pe propriul teritoriu și pe teritoriile ocupate din Ucraina

13:15, 23.04.2024 - Forțele aeriene ale Rusiei au lansat rachete masive pe propriul teritoriu la inceputul lunii aprilie, potrivit unui raport de la o instituție media independenta. Rachetele de tipul X-59 au lovit regiunea Belgorod, situata la 92 km de granița cu Ucraina, conform Astra, citat de Politico. 

Ucraina ar putea pierde razboiul cu Rusia pana la sfarsitul anului: Avertismentul lansat de șeful CIA

23:10, 18.04.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, a avertizat joi ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Nicusor Dan, la gunoi

12:50, 14.04.2024 - Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca aproximativ 7,6 tone de deseuri au fost stranse sambata cu ajutorul voluntarilor la actiunea de ecologizare a Parcului Natural Vacaresti. „Multumesc sutelor de bucuresteni de toate varstele care au raspuns apelului de a face curatenie pe aceasta suprafata…

Rutte suplimenteaza ajutorul pentru Ucraina

19:40, 12.04.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a promis vineri un ajutor suplimentar de un miliard de euro pentru Ucraina „devastata zilnic de invazia rusa”. „Tarile de Jos vor debloca anul acesta un miliard de euro suplimentar pentru sprijinul militar” al Ucrainei, iar suma se adauga celor „doua miliarde de euro deja…

Gigantul chinez care amenința sa puna la pamant Tesla și Porsche: Cum arata mașina electrica a Xiaomi

05:50, 29.03.2024 - Xiaomi, gigantul chinez al smartphone-urilor, baga in corzi Tesla, cu noul sau model de mașina electrica, lansat astazi. SU7 este prima mașina electrica a gigantului tehnologic Xiaomi.  Producatorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a lansat primul sau vehicul electric (EV) și va incepe sa primeasca…

Ucraina a lansat drone la 850 de kilometri in adancul Rusiei. Incendiu langa un aeroport din Sankt Petersburg VIDEO

18:45, 10.03.2024 - Apararea antiaeriana rusa a doborat duminica doua drone ucrainene in regiunea rusa Novgorod, la circa 850 de kilometri nord de granita dintre Rusia si Ucraina, a transmis Ministerul rus al Apararii, relateaza agentia EFE.

Rusia a lansat noi atacuri nocturne cu drone impotriva infrastructurii energetice ucrainene

13:00, 03.02.2024 - Rusia a lansat un atac cu 14 drone in noaptea de vineri spre sambata asupra sudului si centrului Ucrainei, dintre care noua au fost doborate, au anunțat forțele aeriene ucrainene, citate de agențiile internaționale de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?