Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacrimi de tristeţe la "Mireasă pentru fiul meu"! Cuplul Loredana şi Ionuţ a fost destrămat! Bărbatul a părăsit competiţia

Publicat:

Au venit în competitia "Mireasa pentru fiul meu" pentru a-si gasi marea dragoste, dar nu credeau ca vor fi atât de norocosi. Ionut si Loredana au format unul dintre cuplurile îndragite din competitie, însa în aceasta seara au fost despartiti de votul publicului.

Mireasa pentru fiul meu 2016: Ionut si Loredana au fost nevoiti sa-si spuna adio, cel putin pentru o perioada, întrucât Ionut a fost eliminat în urma voturilor exprimate de catre telespectatori.

Mireasa pentru fiul meu 2016: "Emisiunea aceasta ar trebui sa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodia care va fi dezamagita in luna mai. Acești nativi vor varsa lacrimi de tristețe

09:36, 21.04.2024 - Luna mai vine cu diverse vești pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Pentru un singur nativ din zodiac va veni cu vești proaste și asta pentru ca el va fi dezamagit. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor varsa lacrimi de tristețe. Iata despre cine este vorba, dar și ce ii așteapta in perioada…

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Indian Wells 2024: Ana Bogdan, eliminata - Patru favorite au parasit prematur competiția (Rezultatele zilei)

12:00, 09.03.2024 - Ana Bogdan a parasit turneul WTA 1000 de la Indian Wells in runda inaugurala, sportiva noastra fiind invinsa de Diana Shnaider (locul 74 mondial). Alaturi de Ana au mai fost eliminate și patru dintre favoritele competiției din deșertul californian.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Debut de coșmar la FCSB pentru „racheta” lui Becali: ROȘU dupa numai 18 minute! A parasit terenul in lacrimi

20:40, 25.02.2024 - FCSB - Botoșani. Nana Antwi, 23 de ani, fundașul dreapta al roș-albaștrilor, a fost eliminat in minutul 18. Antwi a debutat ca titular pentru FCSB cu Botoșani, insa a prins doar 18 minute pe teren. El l-a faultat pe Kaprof din postura de ultim aparator și a fost eliminat, dupa ce arbitrul a revazut…

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?