Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacrimi de durere la "Mireasă pentru fiul meu"! Iubitul ei a ales să părăsească emisiunea pe uşa din spate

Publicat:

Problemele de sanatate ale mamei sale l-a pus in situatia de a alege intre persoana iubita si mama sa. Fostul concurent a ales familia si si-a lasat partenera in casa "Mireasa pentru fiul meu", in lacrimi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut primele imagini de la inmormantarea lui Lucas. Nepotul lui Tzanca Uraganu, condus pe ultimul drum cu lacrimi și durere de o mulțime de persoane / VIDEO

18:20, 02.05.2024 - Au aparut cele mai dureroase imagini de la inmormantarea lui Lucas! Nepotul lui Tzanca Uraganu a fost condus pe ultimul drum de o mulțime de persoane. Inmormantarea a avut loc astazi, deși a fost programata inițial pentru ziua de sambata. Familia lui și-a dorit sa mai petreaca cateva zile ultimele momente…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, criza de nervi inainte de petrecere. Concurenta a fost calmata de iubitul ei, Cristian: ”Arat ingrozitor, imi vine sa plang” / VIDEO

20:35, 22.04.2024 - Antonia a trecut printr-o criza de nervi inainte de petrecerea de sambata seara. Deși s-ar fi așteptat sa fie pregatita pentru distracție și nerabdatoare sa iși petreaca timpul cu iubitul ei, alte detalii i-au atras atenția Antoniei. Doar Cristian a mai reușit sa o calmeze.

Mirela Retegan este pregatita sa renunțe la Gașca Zurli! Declarații in lacrimi despre problemele care nu se vad din exterior: ”Sa opresc tot, pentru ca e...”

17:50, 14.03.2024 - Gașca Zurli ar putea sa dispara! Dupa ce mai mulți membri s-au retras din proiect, dupa ani intregi in care au facut spectacol, Mirela Retegan a facut declarațiile la care nimeni nu se aștepta! Fondatoarea a inceput sa planga și a vorbit despre problemele care nu se vad din exterior.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea”

08:05, 28.02.2024 - Muzica populara din vestul țarii a ramas fara inca un alt indragit artist. Mile, așa cum ii spuneau toți apropiații, pe numele real Mihai Leric,... The post O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea” appeared first on Special Arad…

Banc: „Iubitul și cadoul perfect”. Gluma care te va face sa razi cu lacrimi

08:35, 06.02.2024 - Este din nou marți, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  


Ce parere ai despre aceasta stire?