Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La un pas de tragedie! Un copil de 8 ani, salvat de la înec la Vadul lui Vodă

Publicat:

In dupa amiaza zilei de 18 august, salvatorii stației de salvare nr.1 din orașul Vadului lui Voda au salvat de la inec o  minora in varsta de 8 ani. Cazul a avut loc la ora 14.25 minute, moment in care fata nefiind supravegheata a intrat in apa raului.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Tragedie in Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

22:26, 28.03.2024 - 45 de persoane de oameni au murit, joi, intr-un grav accident care a avut loc in Africa de Sud. Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod și a luat foc. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani, potrivit Sky News.

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Un copil de doar 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei

18:25, 20.03.2024 - Tragedie in aceasta dupa-amiaza, in localitatea aradeana Vasile Goldiș. Un copil in varsta de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de colectare a apei aflat in curtea unei case „Astazi, in jurul orei 13:30, prin apel la numarul unic de urgența 112, am fost anunțați despre faptul ca un minor…

Copil lovit de invațatoare la o școala din Timișoara, in ianuarie. Poliția abia acum a anunțat ca face cercetari

15:40, 13.03.2024 - Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au anunțat abia in 13 martie ca un copil a fost agresat de un cadru didactic in luna ianuarie. Cazul nu ar fi fost mediatizat nici in ziua de azi daca nu ar fi aparut la televiziunile naționale.

(video) Tragedie la inalțime: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Rașcani

09:55, 06.03.2024 - Un barbat de 38 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Rașcani. Cazul a avut loc pe data de 5 martie iar polițiștii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut pe barbat sa recurga la așa gest.

Marcel Ciolacu intervine virulent in cazul șocant de la Școala Nicolae Titulescu: 'Nu o sa ramana piatra pe piatra'

23:15, 04.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni seara, ca a cerut toate datele despre cazul de la Scoala ”Nicolae Titulescu” din Bucuresti, unde un copil ar fi fost fost violat de doua ori, in toaleta, iar daca oficialii unitatii de invatamant au ascuns informatii ”nu o sa ramana piatra pe piatra”. Marcel…

Tragedie in Bistrița Nasaud! Un copil de 13 ani a murit subit, dupa ce ar fi baut mai multe energizante

11:05, 22.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, in urma cu puțin timp, in Bistrița-Nasaud! Un copil de 13 ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Adolescentul ar fi consumat mai multe energizante. Iata cum s-a intamplat totul!

Cuvinte cheie:

cazul copil tragedie vadului

Ce parere ai despre aceasta stire?