Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La scoala, la ora de biologie

Publicat:

La scoala, ora de biologie: – Copii, ne poate povesti cineva intamplari deosebite cu animale? Georgica: – Doamna profesoara, intr-o zi am plecat cu tata la padure si acolo am gasit langa un copac un pui de pasare, mic si golas, cazut din cuib. L-am dus acasa, i-am facut un cuib intr-o maneca veche de cojoc, l-am hranit si puiul a crescut, i-au crescut penele, era bland, dar toamna glasul salbaticiei s-a facut auzit si puiul a zburat cu celelalte pasari spre tarile calde! – , intr-adevar, o poveste deosebita! Ionel: – Doamna profesoara, intr-o zi, unchiul meu care este padurar, m-a…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu cutițul langa o școala din Strasbourg. Doi copii mici au fost injunghiați

17:31, 18.04.2024 - Un individ a injunghiat doi copii de 5 și 11 ani in apropierea unei școli din Souffelweyersheim, langa Strasbourg. Atacul a avut loc joi dupa-amiaza, in apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.

Ziua Naționala a Educației Financiare: peste 4.300 de copii și adulți din zonele rurale, educați financiar de bibliotecare prin Școala de Bani din Biblioteca.

20:35, 11.04.2024 - De Ziua Naționala a Educației Financiare, BCR, prin Școala de Bani, a organizat cea de-a treia ediție EduFinFest, in parteneriat cu Fundația Progress; Peste 4.300 de adulți și copii din 90 de comunitați rurale și mic urbane, din 33 de județe, au invațat, in ultimul an, noțiuni de educație financiara,…

Scandal la o școala din Romania! O profesoara de biologie, acuzata ca i-ar umili pe elevi: ”Am spus in gluma”

10:20, 05.04.2024 - Un nou scandal a izbucnit la o școala din Romania. O profesoara de biologie este acuzata ca ar fi jignit și umilit mai mulți elevi. Vestea a ajuns și la urechile parinților, care au luat masuri. Sunt hotarați sa ia masuri legale in ceea ce o privește. Dialogul dintre profesoara și parinți este halucinant.

Scandal la o școala de top din Constanța. Copii de clasa I, terorizați de o invațatoare-pensionara

15:10, 26.03.2024 - O invațatoare pensionara a fost inregistrata, pe ascuns, de parinții elevilor, dupa ce micuții s-au plans ca sunt injurați și chiar loviți de cadrul didactic. Școala a refuzat sa arate imaginile de pe camerele web din clasa.

Corneliu Popovici: "Cheltuieli de sute de mii de lei pentru un ospaț in timp unii copii vin flaminzi la școala sint cam de neințeles"

14:55, 19.03.2024 - Fostul ministru al Educației, Corneliu Popovici, membru al Consiliului de Supraveghere și Dezvoltare al companiei "Teleradio-Moldova" (TRM), a publicat un mesaj in rețelele sociale, in care se arata revoltat de cheltuielile operate de televiziunea naționala pentru sarbatoarea "Revelion-2024", noteaza…

(video) Scandal la o școala din Romania: O profesoara, reclamata ca i-a invațat pe copii sa spuna in franceza „puii noștri in curtea voastra”

19:45, 02.02.2024 - Este scandal la o școala din orașul Brașov, Romania, unde o profesoara de franceza este acuzata de elevi și parinți ca folosește expresii vulgare. Ea i-a invațat pe elevi cum se spune in franceza „puii noștri in curtea voastra”. Gestul femeii a starnit revolta parinților, care i-au facut plangere, scrie…

Scandal la o școala din Brașov. Profesoara reclamata ca i-a invațat pe copii cum sa spuna in franceza "puii noștri in curtea voastra"

09:45, 02.02.2024 - Este scandal la o școala din Brașov, unde o profesoara de franceza este acuzata de elevi și parinți ca folosește expresii vulgare. Ea i-a invațat pe elevi cum se spune in franceza "puii noștri in curtea voastra". Gestul femeii a starnit revolta parinților care i-au facut plangere.

Cați bani primește Carmen Iohannis ca profesoara. Suma pe care o va lua de la stat dupa ce i se marește salariul

09:51, 28.01.2024 - Cu o experiența de peste 30 de ani in domeniul educațional, Carmen Iohannis continua sa fie profesor de limba engleza la prestigiosul Colegiul Național Gheorghe Lazar, din Sibiu. Pana acum, salariul asumat de prima doamna a fost unul modest, insa noile reglementari in ceea ce privește veniturile profesorilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?