Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LA DESPĂRȚIRE O zi la Satu Mare cu Nicolae Manolescu 

Publicat:
LA DESPĂRȚIRE O zi la Satu Mare cu Nicolae Manolescu 

cel mai important critic literar al ultimei jumatați de secol a incetat din viața. Avea 85 de ani. S-a stins brusc, fara sa dea semne de oboseala. In urma cu cinci ani, in preajma varstei de 80 de ani se afla la . Era oaspetele de onoare la "".  The post LA DESPARȚIRE O zi la cu Nicolae Manolescu  first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SATU MARE, CAMPANIE ELECTORALA Alianța romaneasca la Satu Mare, posibil sa se se faca fara Adrian Cozma

15:15, 23.04.2024 - Semnalul a fost dat de Octavian Petric, președintele organizației județene Pro Romania. The post SATU MARE, CAMPANIE ELECTORALA Alianța romaneasca la Satu Mare, posibil sa se se faca fara Adrian Cozma first appeared on Informatia Zilei .

DOSAR PENAL Ucraineanca prinsa cu țigari de contrabanda la frontiera județului Satu Mare

11:40, 10.03.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni au intocmit dosar penal pentru contrabanda unei ucrainence, care avea ascunse... The post DOSAR PENAL Ucraineanca prinsa cu țigari de contrabanda la frontiera județului Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

ZIUA SPIRITUALA A CANTORILOR Catedrala a gazduit ziua spirituala a cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare

11:31, 05.03.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, la Catedrala din municipiu a avut loc intalnirea cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare. The post ZIUA SPIRITUALA A CANTORILOR Catedrala a gazduit ziua spirituala a cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

NERESPECTAREA NORMELOR DE SIGURANȚA ALIMENTARA Supermarket din Tașnad amendat cu 10.000 de lei

13:20, 01.03.2024 - Aceasta penalizare a fost aplicata in urma unor controale efectuate de inspectorii specializați in domeniul siguranței alimentare din cadrul DSVSA Satu Mare. The post NERESPECTAREA NORMELOR DE SIGURANȚA ALIMENTARA Supermarket din Tașnad amendat cu 10.000 de lei first appeared on Informatia Zilei .

SITUAȚIA ISU Incendiu intre Ghirișa și Giungi

11:10, 20.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina in noaptea zilei de luni spre marți, 20 februarie a.c, in jurul orei 00.00, .... The post SITUAȚIA ISU Incendiu intre Ghirișa și Giungi first appeared on Informatia Zilei .

LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal?

10:25, 12.02.2024 - Dintre cele trei reprezentante al județului Satu Mare din Liga 3 la fotbal, doar una singura, Olimpia MCMXXI a avut la final de saptamana un meci de pregatire. The post LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal? first appeared on Informatia Zilei .

DREPTATE, NU COMASATE" Aproximativ 100 de satmareni au protestat impotriva alegerilor comasate la inițiativa AUR

20:40, 07.02.2024 - Protestul AUR Satu Mare a o suta de satmareni nemulțumiți de faptul ca alegerile ar putea fi comasate. Liderul partidului, Viorel Pop, a declarat ca este vorba despre o intenție ilegala și antidemocratica a partidelor de la guvernare de a comasa europarlamentarele cu localele. The post DREPTATE, NU…

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari

11:20, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?