Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La Câmpina se deschide duminică, 18 decembrie, Restaurantul TOSCANO

Publicat:

Așa cum reiese și din denumire, noul restaurant va aduce un crampei din Toscana, cea mai frumoasa regiune a Italiei și una dintre cele mai frumoase din lume. Preparatele restaurantului sunt aduse direct din Toscana, bucatarul este din Toscana, așa ca nu va ramane decat sa va bucurați de locația foarte frumoasa și delicioasele mancaruri cu specific toscan, pregatite de... .

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se deschide Transalpina. Exista insa restricții orare, de viteza și de tonaj

12:40, 01.06.2024 - Transalpina se deschide, dar cu restricții orare, de viteza și de tonaj. Sectorul de drum montan dintre Ranca si Curpat va fi deschis doar in... The post Se deschide Transalpina. Exista insa restricții orare, de viteza și de tonaj appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

FOTO: Cinema UNIREA iși deschide porțile de 1 Iunie pentru toți copiii și parinții lor

18:26, 27.05.2024 - FOTO: Cinema UNIREA iși deschide porțile de 1 Iunie pentru toți copiii și parinții lor Pe data de 1 iunie, Cinema Unirea iși deschide porțile pentru copii și insoțitorii lor! Cu scopul de a sarbatori micii botoșaneni, Primaria Municipiului Botoșani, cu sprijinul Teatrului Mihai Eminescu și Cinema Unirea,…

„Dogman” a lui Luc Besson deschide TIFF.23. Cu ce oferte vine a 23-a editie a Festivalul International de Film Transilvania?

13:10, 20.05.2024 - Mai e mai putin de o luna pana la TIFF.23, Festivalul International de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca intre 14 si 24... The post „Dogman” a lui Luc Besson deschide TIFF.23. Cu ce oferte vine a 23-a editie a Festivalul International de Film Transilvania? appeared first on Special…

VIDEO | Clinica de Stomatologie din Sectorul 4 se deschide din 17 iunie

21:50, 14.05.2024 - Cel mai important obiectiv de infrastructura medicala, cu profil de stomatologie, realizat in ultimii 50 de ani de catre o administrație locala, urmeaza sa fie deschis din 17 iunie. Anunțul a fost facut de catre primarul Sectorului 4, Daniel Baluța, in cadrul unei conferințe de presa ce a avut loc la…

Ferrero continua sa se extinda și deschide prima sa fabrica de ciocolata in America de Nord

16:50, 08.05.2024 - Producatorul italian de dulciuri Ferrero Group isi continua extinderea inaugurand prima sa fabrica de ciocolata din America de Nord, intr-un moment in care cotatiile futures la cacao sunt in crestere.

Fostul rector de la UOC, Tiberius Danut Epure deschide lista consilierilor judeteni la partidul Dianei Șosoaca

13:46, 28.04.2024 - Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Judetean Constanta, Vlad Jipa a anuntat ca reprezentantii partidului SOS Romania, filiala Constanta au depus si le au fost admise candidaturile pentru functia de presedinte CJ Constanta dar si lista de consilieri judeteni.Din informatiile noastre, coordonatorul…

Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de munca!

16:10, 22.04.2024 - Miscare importanta pe piata curieratului din Romania. Un nou hub regional va micsora semnificativ timpul de tranzit al coletelor din regiunea Nord-Est a tarii. Investitia de 500.000 de euro va aduce si peste 150 de locuri de munca.

SUA: Procesul penal istoric al lui Donald Trump se deschide luni, in plina campanie prezidentiala

19:05, 15.04.2024 - Donald Trump va deveni luni primul fost presedinte al Statelor Unite chemat sa raspunda in fata justitiei penale, intr-un proces care se va deschide la New York si care face mai imprevizibil duelul sau cu Joe Biden, actualul presedinte, la alegerile din noiembrie, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?