Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kinetoterapeutul copiilor, Minola Ștefan: Cum corectăm mersul pe vârfuri și care sunt cauzele sale

Publicat:

Lucreaza de mulți ani cu copii și multe mame iși pun nadejdea in mainile ei magice. Se numește Minola Ștefan și face kinetoterapie chiar și cu bebeluși. Adesea, ii trec pragul cabinetului mame cu copii care merg pe varfuri. Minola explica motivele apariției mersului greșit și ce putem face pentru a-l preveni sau pentru a-l corecta. „Lucrez cu copii cam de la inceputul anilor 2000 și, printre micuții care ajung la mine se numara și copii care merg pe varfuri”, spune Minola. Motivele pentru care apare mersul pe varfuri pot fi diferite, spune kinetoterapeutul. Cauzele cele mai serioase sunt cele…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pumni in gura la Cugir: parinții copiilor maltratați incep sa raspunda fizic

07:10, 26.04.2024 - Un incident șocant a avut loc la o gradinița din Cugir, unde o ingrijitoare a fost agresata de catre mama unui copil in incinta instituției de invațamant. Fapta, petrecuta foarte recent, a atras atenția autoritaților. Poliția Alba a demarat cercetari in acest sens. Conform informațiilor furnizate de…

Sfatul psihologului. Parintii care critica excesiv

14:50, 03.04.2024 - Daca am crescut cu un parinte (sau parinți) care ne-a(u) criticat in permanența, avem tendința de a fi anxioși, de a avea sentimente de inadecvare și/sau de a simți ca trebuie sa fim „perfecți” in orice.Ulterior, pentru adulții care au fost crescuți in felul acesta, dezvoltarea relațiilor romantice…

Scolile trebuie sa afișeze numarul de clase pregatitoare luni, 25 martie

17:25, 22.03.2024 - Luni, 25 martie școlile sunt obligate sa afișeze numarul de clase pregatitoare alocate, inclusiv pe site, daca exista, și pe site-ul inspectoratului școlar județean, potrivit ordinului privind Calendarul inscrierii in invațamantul primar pentru anul școlar 2024—2025, publicat in Monitorul Oficial. Parinții…

”Du-te la medicul tau de familie in luna de nastere, pentru un consult profilactic!”- sfatul președintei CNAS

10:40, 06.03.2024 - ”Du-te la medicul tau de familie in luna de naștere pentru un consult profilactic”, și nu doar cand ești bolnav, ne recomanda președinta CNAS , medicul Valeria Herdea. Medicul de familie este cel care iși cunoaște asigurații și consultul profilactic este necesar pentru reducerea riscurilor de boala,…

Antrenorul de inot de la Dinamo ar fi violat fetița de 7 ani in bazin, de fața cu toți parinții copiilor, inclusiv mama victimei

14:50, 15.02.2024 - Apar detalii șocante in cazul fetiței de 7 ani violata de antrenorul de inot. Individul ar fi comis fapta in bazin, de fața cu toți parinții, inclusiv mama fetiței. Acum este ancheta la Clubul Dinamo. Barbatul a fost arestat preventiv și dat afara, iar clubul verifica toți profesorii angajați. Trebuie…

Cat de important este pentru sanatatea mintala a copiilor sa petreaca timp de calitate alaturi de parinții lor

12:06, 15.02.2024 - Medicul psihiatru Eduard Motoescu afirma ca pentru sanatatea mintala a copiilor este nevoie ca parintii sa petreaca timp de calitate cu acestia. „Relatia dintre copil si parinte se stabileste si prin acest criteriu de timp, timpul de calitate petrecut impreuna e factor foarte important si securizant…

Schimbari majore la carțile de identitate. Ce trebuie sa știe parinții copiilor care implinesc 12 ani

07:01, 14.02.2024 - Incepand cu luna august, noul buletin electronic, echipat cu un cip incorporat, va deveni standardul pentru identificare, iar acest lucru aduce cu sine modificari esențiale pentru cei mici și parinții lor. Carte de identitate de la 12 ani Una dintre cele mai notabile schimbari este reducerea varstei…

Proiectul privind inscrierea copiilor in clasa pregatitoare pentru anul școlar 2024-2025, pus in dezbatere publica de Ministerul Educației

14:55, 11.02.2024 - Din 25 martie, școlile sunt obligate sa afișeze numarul de locuri și clase pregatitoare alocate, inclusiv pe site, daca exista, și pe site-ul inspectoratului școlar județean. Parinții pot depune cererile in perioada 11 aprilie – 14 mai.


Ce parere ai despre aceasta stire?