Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Kardashian, fotografie de mii de like-uri la inceput de 2014!

Publicat:

, anul 2013 a fost unul cu totul si cu totul special. A devenit pentru prima oara mamica si s-a logodit cu rapper-ul . Starleta a hotarat sa incheie acest an impartasind cu amicii ei virtuali o fotografie ce simbolizeaza aceste doua evenimente extrem de importante pe care le-a trait in ultimele 12 luni. In imagine apare manuta fetitei ei, , tinand strans inelul cu diamant pe care i l-a oferit lui Kim atunci cand a cerut-o de sotie. „A fost un an extraordinar!”, a scris ea in descrierea fotografiei.

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Kanye West e dat in judecata de un fost angajat pentru rasism și antisemitism. Rapper-ul ar fi spus ca „Hitler era fabulos și inovator”

13:00, 03.04.2024 - Kanye West a tipat in mod repetat in fata unor angajati de culoare si l-a laudat pe Adolf Hitler spunand ca acesta a fost "un inovator". Controversatul rapper american ar fi strigat și ca „evreii ii fura toți banii”, potrivit declarațiilor facute in dosarul unui nou proces, intentat marti in California…

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

Adidas și Kanye West, razboi de 1,5 miliarde dolari

17:26, 28.02.2024 - Kanye West acuza din nou brandul Adidas, dupa ce nemții au continuat sa lanseze pe piața ceea ce el numește „Yeezy-uri falși”.  West, care acum și-a schimbat numele de scena in „Ye”, a aflat despre planurile Adidas de a da unda verde lansarii modelului „Steel Grey” 350 V2, care, susține americanul,…

Kanye West și soția sa, o noua apariție controversata. Cum au aparut pe strazile din Milano: „Dați-i afara din țara!”

12:35, 28.02.2024 - Kanye West și soția sa au bifat o noua apariție controversata in Milano. In timp ce partenerul ei a fost acoperit din cap pana in picioare, Bianca Censori s-a afișat intr-o ținuta care i-a lasat la vedere extrem de multa piele. Iata imaginile cu cei doi care s-au viralizat rapid!


Ce parere ai despre aceasta stire?