Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim a intrat în TREPIDAȚII: Coreea de Nord pe picior de RĂZBOI

Publicat:

(stg.) insoțit de un general, la o reuniune militara pe stadion a ordonat armatei sale sa fie gata de razboi, in perspectiva manevrelor militare anuale ale forțelor unite americane și sud-coreeene.

Într-un discurs numit &"istoric&" de presa de la Phenian în fața (CMC) a partidului unic, Kim a cerut al sa fie &"gata sa reacționeze la orice forma de razboi declarata de inamic&", a informat luni media nord-coreeana.

CMC s-a reunit dupa ce saptamâna trecuta a avut loc un…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biden, noi glume pe seama lui Trump: „Mi-as fi dorit sa-și injecteze inalbitor”

14:25, 12.05.2024 - Președintele american Joe Biden a facut aceasta afirmație ca aluzie la una dintre declarațiile controversate ale lui Donald Trump din timpul pandemiei de COVID-19, cand a pus problema injectarii cu inalbitor ca soluție pentru lupta cu virusul, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.„Va amintiti…

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

„Vom da inamicului o lovitura mortala”. Coreea de Nord anunța ca e momentul sa fie „mai pregatita ca oricand” de razboi

09:26, 11.04.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a vorbit din nou de razboi, spunand ca țara sa ar trebui sa fie „pregatita mai mult ca oricand” de un conflict militar, „avand in vedere situația geopolitica instabila”, conform agenției de presa de stat de la Phenian, citata de Reuters.

Cum ar putea incepe un razboi intre Coreea de Nord și Coreea de Sud. Scenariile experților

18:50, 03.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-ar putea pregati realmente pentru razboi, au avertizat doi analiști proeminenți in pofida opiniei generale ca un asemenea pas ar fi un act sinucigaș din partea regimului de la Phenian, relateaza Bloomberg.

Kim Jong Un s-a plimbat cu limuzina primita de la Putin

07:55, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a mers public cu mașina primita de la presedintele rus Vladimir Putin ca „dovada clara” a intaririi prieteniei dintre cele doua tari, a informat sambata presa de stat de la Phenian.

Agenția nord-coreeana: Kim Jong Un a condus un nou model de tanc. VIDEO

09:55, 14.03.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a condus un “nou tip de tanc de lupta” in timpul unor exercitii militare din Coreea de Nord, in timp ce Statele Unite si Coreea de Sud desfasoara exercitii comune, a informat agentia de presa nord-coreeana KCNA. Imbracat intr-o jacheta de piele neagra, Kim Jong Un…

Kim Jong-un a condus un exercițiu de artilerie avand Seulul in raza de acțiune

11:55, 08.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a condus un exercițiu de artilerie al Armatei Populare Coreene, forța militara a țarii, a transmis vineri presa de stat KCNA. Exercițiul desfașurat joi a implicat unitați din apropierea graniței care au in raza de tragere "capitala inamicului", a relatat KCNA, referindu-se…

Razboi in Silicon Valley: OpenAI și NYT se confrunta intr-un proces istoric

17:50, 28.02.2024 - OpenAI, compania din spatele inovatorului chatbot ChatGPT, a solicitat unui tribunal federal din Statele Unite sa respinga procesul intentat de publicatia New York Times (NYT). Astfel, OpenAI susține ca ziarul i-a „spart” in mod intenționat sistemul de inteligența artificiala pentru a genera probe false.…


Ce parere ai despre aceasta stire?