Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kheira Hamraoui, fotbalistă la PSG, bătută cu ranga. Agresorii sportivei ar fi fost plătiți de o colegă de teren

Publicat:

Situație fara precedent in marea echipa pariziana de fotbal. Kheira Hamraou, fotbalista la PSG, a fost batuta cu ranga, dupa o petrecere organizata de clubul sportiv. Ingrozitor este și faptul ca agresorii blondinei ar fi fost platiți chiar de o colega de teren, care acum a și fost arestata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație critica in Brazilia: morți si persoane date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren

03:55, 02.05.2024 - Potrivit informatiilor, 10 persoane si-au pierdut viata, iar alte 21 sunt date disparute din cauza ploilor abundente din aceasta saptamana cazute in statul Rio Grande do Sul din sudul Braziliei, iar guvernul local a avertizat ca situația este critica și s-ar putea deteriora și mai mult, scrie Rador…

Situație dramatica in Tanzania: inundațiile și alunecarile de teren din țara au ucis peste 150 de persoane

03:51, 26.04.2024 - Inundațiile și alunecarile de teren din Tanzania au ucis peste 150 de oameni. Anunțul a fost facut de premierul tanzanian Kassim Majaliwa. Zeci de mii de gospodarii au fost afectate, informeaza Mediafax.

O romanca insarcinata a fost batuta cu bestialitate de doi indivizi, intr-un metrou din Italia

17:55, 07.04.2024 - Situație dramatica la Roma, acolo unde o romanca gravida in luna a 8-a inceput sa implore calatorii sa o ajute. In acel moment au venit doi indivizi și au inceput sa o loveasca. Motivul pentru care au recurs la acest gest.

Slaniceanul care si-a ­lasat ­concubina sa moara pe un teren viran, ­condamnat ­definitiv la 12 ani de ­inchisoare

00:25, 18.03.2024 - • Pentru ca doi ani a fost in arest preventiv, mai are de executat 10 ani in spatele gratiilor V.S. Barbatul din Slanic acuzat ca și-a lovit concubina și a lasat-o sa moara, in frig, pe un teren viran, ramane cu condamnarea la 12 ani de inchisoare, dupa ce magistrații Curții de Apel Ploiești au respins,…

VIDEO șocant - Eleva de 14 ani, batuta crunt de o colega in preajma unei școli din Campina

09:55, 06.02.2024 - Un incident șocant de violența in care au fost implicate doua eleve de clasa a VIII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Campina a ieșit la iveala dupa ce o inregistrare video tulburatoare cu agresiunea a devenit virala pe rețelele de socializare. Inregistrarea publicata de presa locala…

Eleva batuta cu bestialitate de o colega. Agresoarea este cercetata pentru lovire, unde a avut loc incidentul

09:30, 06.02.2024 - Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal, dupa ce o adolescenta de 13 ani a fost batuta cu bestialitate de alta colega, o fata cunoscuta cu probleme de comportament. Agresoarea este acum cercetata pentru loviri și alte violențe.

Scene infioratoare au avut loc in Campina. O fata de clasa a VIII-a a fost batuta cu bestialitate de o colega / FOTO

18:10, 05.02.2024 - Un caz șocant a avut loc, de curand, in Campina. O fata de clasa a VIII-a a fost batuta cu bestialitate de o colega, in timp ce cele doua se aflau chiar vis-a-vis de liceul in care fetele invata, pe terasa unei cofetarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?