Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kenyanul Hosea Kipkemboi şi etiopiana Almaz Gelana Erba au câştigat Maratonul Bucureşti

Publicat:

Kipkemboi a fost inregistrat cu timpul de 2 h 11 min 32 sec pe distanta clasica de 42,195 km, un nou record al cursei (vechea performanta apartinea, din 2017, compatriotului sau Duncan Cheruiyot Koech - 2 h 13 min 12 sec). Pe locul secund s-a clasat un alt kenyan, Joel Kipkogei Kimutai, 2 h 11 min 59 sec, podiumul fiind completat de etiopianul Kaleb Kashebo, 2 h 13 min 22 sec. Primul roman care a incheiat cursa a fost Sorin Mineran (CSU Arad), pe 9, cu timpul de 2 h 27 min 51 sec.

La feminin, victoria a revenit, ca si anul trecut, etiopienei Almaz Gelana Erba, cu timpul de 2 h 41 min…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

Seceta compromite deja culturile

19:40, 19.04.2024 - Cultura graului de toamna este afectata de seceta pedologica moderata si puternica in Moldova, Dobrogea, Oltenia si Muntenia, precum si local in estul si sudul Transilvaniei, potrivit unei analize a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). „La data de 19 aprilie 2024, in cultura graului de toamna,…

Dani Coman: „Decizia e luata și așa e mai bine pentru toata lumea”

20:06, 12.04.2024 - Dani Coman a anunțat ca meciul cu UTA (3-1) a fost pentru el ultimul in calitate de președinte al lui Hermannstadt. Victoria lui Hermannstadt la Arad, 3-1 cu UTA, a avut și o doza de amar. Dani Coman i-a anunțat pe jucatorii sibieni, joi seara, ca acesta a fost pentru el ultimul meci in calitate de…


Ce parere ai despre aceasta stire?